Medewerker Debiteurenbeheer & Facturatie

Medewerker Debiteurenbeheer & Facturatie
Amsterdam, 32 uur per week

Jouw functie
Als Medewerker Debiteurenbeheer & Facturatie maak je onderdeel uit van het team van ruim twintig collega’s op de financiële administratie, waarvan 7 collega’s zich bezighouden met de Debiteurenadministratie. Het team maakt onderdeel uit van het cluster Informatievoorziening, Financiën en Control (IFC), bestaande uit circa 70 medewerkers. Het cluster bestaat uit de volgende onderdelen: Financiële administratie, Zorgadministratie, Project Control, Informatievoorziening & Control.

In deze functie houdt jij je voornamelijk bezig met:

 1. Het verrichten van administratieve activiteiten en het verstrekken van informatie aan belanghebbenden met betrekking tot de facturatie- en debiteurenadministratie.
 2. Het beheren van de toegewezen debiteurenportefeuille.
 3. Het beschikbaar stellen van informatie & rapportages.


Het AVL is flink in ontwikkeling en groeit onder andere door diverse samenwerkingsverbanden en uitbreiding van activiteiten. Los van terugkerende activiteiten, zal er dan ook regelmatig een beroep worden gedaan op je alertheid en aanpassingsvermogen vanwege nieuwe of afwijkende procedures en regels met betrekking tot facturatie- en declaratie.

Jouw profiel
Flexibele collega die communicatief vaardig is en accuraat werkt.

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking:

Kennis

 • Mbo+/hbo- werk- en -denkniveau.
 • Uitgebreide vakkennis op financieel-administratief gebied.
 • Kennis van de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten (SAP/AFAS; PaNaMa; Chipsoft – HIX); We gaan per 1 januari, 2023 over van SAP naar AFAS.
 • Uitgebreide vakkennis van en inzicht in de administratieve processen en inrichting van de afdeling(en), alsmede in de administratieve organisatie.


Specifieke functiekenmerken

 • Goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met debiteuren en incassobureaus.
 • Stressbestendigheid in verband met de werkzaamheden die onder tijdsdruk staan, waarbij verstoring een rol kan spelen.
 • Integriteit bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens, zoals financiële- en persoonsgegevens.
 • Zowel zelfstandig als in team verband uitstekend kunnen samenwerken.
 • Ziet kansen en mogelijkheden (oplossend vermogen) en neemt daarop gepaste actie zonder de wederpartij of interne klant binnen de gestelde grenzen.
 • Treedt in het werk proactief op, wacht niet af tot anderen actie ondernemen; kan de afweging goed maken wanneer de Senior Medewerker ingeschakeld dient te worden.
 • Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden: Nederlands en Engels.
 • Goede kennis van Excel (draaitabellen, e.d.).


Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de cao ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 2134,- en maximaal € 3160,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 40.

Wij bieden jou naast een fijn team en een prettige werksfeer, een 32-urige werkweek en een eindejaarsuitkering welke onderdeel uit maakt van de secundaire voorwaarden (een assessment en antecedenten onderzoek kan deel uitmaken van het sollicitatieproces).

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeffrey Wijnmalen, Senior FA/DA, via telefoonnummer 020 512 2358.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Holland, Financieel Medewerker