Senior Manager Audit & Assurance

Jouw uitdaging

Je bent als Senior Manager Audit & Assurance hét boegbeeld van de Audit & Assurance praktijk in regio Oost. Je hebt veel ervaring, niet alleen op vaktechnisch vlak maar ook in het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties. Je weet je klanten feilloos te adviseren. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het succes en de groei van de vestiging en je weet je medewerkers te enthousiasmeren en te coachen in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Samen met een partner binnen BDO blijf je werken aan jouw persoonlijke groei en succes.

De top 5 van jouw werkzaamheden

 • Je hebt de leiding over een aantal controleteams en bent vaktechnisch eindverantwoordelijk.
 • Je behandelt bijzondere opdrachten.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de acquisitie en continuïteit van advies- en controle opdrachten bij bestaande en potentiële relaties.
 • Je verricht managementtaken op vestigingsniveau.
 • Je verricht vaktechnische werkzaamheden op organisatieniveau.

De werkomgeving
BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden.
Je maakt deel uit van een team collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestigingen Apeldoorn, Arnhem en Hengelo. Je hoofdstandplaats is afhankelijk van je woonplaats, maar uiteraard kun je ook werken op de andere vestigingen. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate clients waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Dit ben jij

 • Je bent afgestudeerd registeraccountant.
 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring bij een openbaar accountantskantoor waarvan 2 jaar in de functie van accountant.

Dit bieden wij

Bij BDO helpen we je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. De BDO Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen. Daarnaast volg je naast je werk een studie, op de kosten van BDO, tot registeraccountant.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Mobiliteitsbudget;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Mirjam Steuten (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Mirjam bereiken via Mirjam.Steuten@bdo.nl040 - 368 94 80, of stuur een WhatsAppbericht.

Een online assessment en pre-employment screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland, Financial Controller