Credit Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Mosaic World heeft een vacature voor de functie van

Credit Controller

Standplaats: Eindhoven
Werkuren per week: 32-40 uur per week

Voor ons Finance team zijn we op zoek naar een Credit Controller. In deze functie houd jij je voornamelijk bezig met debiteurenbeheer en invordering van openstaande posten en werk je vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met het team aan de optimalisatie van de debiteurenportefeuille. Je hebt een actieve rol in het benaderen van onze huurders met een betaalachterstand en treft betalingsregelingen. Je benadert de huurders telefonisch en per e-mail. Dit kunnen lastige gesprekken zijn waar jij met jouw empathische en duidelijke manier van communiceren goed mee om kan gaan.

Waar nodig zet je zowel in- als extern acties om bijvoorbeeld de juiste informatie te verkrijgen en de facturatie kloppend te houden. Deze acties coördineer en bewaak je zorgvuldig. Ook als we een dossier uit handen geven aan een incassopartner bereid je dit goed voor en houd je dat proces goed in de gaten.

Daarnaast houd je je bezig met algemene administratieve werkzaamheden, zoals het uitzoeken van posten. In je rol als Credit Controller ben je in staat om zowel zelfstandig als ook in teamverband te werken. Je werkt samen met drie andere collega’s en je rapporteert rechtstreeks aan de Teamlead Credit Control. Als team leveren jullie een actieve bijdrage aan het bewaken en verbeteren van bestaande procedures.

Wat breng jij mee?
Je herkent jezelf verder in onderstaande profielschets:

 • HBO werk en denkniveau en bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in een financieel administratieve richting;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring op debiteurenbeheer;
 • Kennis van huurrecht en wettelijke bepalingen omtrent huur zijn een pre;
 • Ervaring met klantcontact, met name telefonisch en per e-mail;
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en stelt je proactief op;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);

Wat mag je van ons verwachten?

 • Salaris, op basis van loopbaan en ervaring (€ 2.100 - € 2.800 bruto per maand o.b.v. fulltime);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding,
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), fietsplan, etc.;
 • Aantrekkelijke bonusregeling o.b.v. (afdelings)prestaties;
 • De juiste tools om je werk te doen, o.a. een laptop;
 • De mogelijkheid om zowel functioneel als persoonlijk te groeien binnen ons bedrijf;
 • Korte lijnen, informele (maar ook commerciële) werksfeer en (wanneer het weer kan) regelmatig een VrijMiBo;
 • Internationale en dynamische werkomgeving waarin ondernemerschap en eigen initiatief zeer gewaardeerd worden.

Mosaic World: een mozaïek van bedrijven
Woon- en/of werkruimte is belangrijk. Of het nu gaat om een student die op kamers wil, een starter op zoek naar een betaalbare woning, een (startende) ondernemer die een atelier of kantoor nodig heeft, of iemand die met spoed een tijdelijke woning wil huren. Mosaic World haalt het optimale uit de beschikbare ruimte, breed kijkend naar wat nodig én mogelijk is. 4 merken dragen hieraan bij:

B-Right Urban Living (www.b-righturbanliving.com): op duurzame wijze panden en terreinen ontwikkelen en transformeren tot aansprekende woonoplossingen;

Monoma (www.monoma.eu): passende woon- en werkruimtes voor creatieve geesten in panden die langdurig leegstaan, maar nog niet herontwikkeld kunnen worden;

Plaza Resident Services (www.plazaresidentservices.com): een diversiteit aan slimme en betaalbare micro-woonoplossingen voor studenten en starters;

WatchTower Security Solutions (www.watchtowersecuritysolutions.com): tijdelijke beveiliging van bouw- en andere buitenterreinen.

Hoe nu verder
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Tahsin Yenitürk via t.yeniturk@mosaicworld.eu of bel/whatsapp naar 06 19 59 41 59. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Dan zien we je sollicitatie, met motivatie en cv, graag tegemoet via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, MBO, Controlling, Controller, Credit Controller, Noord-Brabant, Onroerend Goed