Procescontroller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

 

Ben jij een geboren procesdenker, die zorgt dat de organisatie in 'in control' is en betekenis helpt te geven aan getallen?

 

Leystromen is op zoek naar een

 

Procescontroller

32-36 uur per week

 

Leystromen

Leystromen is een woningcorporatie: we bieden een thuis aan mensen met een laag- of middeninkomen, die niet terecht kunnen op de koop- of vrije huurmarkt. Daarom beheren we ongeveer 10.000 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

 

We zijn actief op het brede terrein van wonen, zodat onze klanten comfortabel wonen in aangename buurten. Klantparticipatie en intensief samenwerken met partners vinden we belangrijk. Thema’s als betaalbaarheid, kwaliteit van woningen, dienstverlening, leefbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo werken we aan de toekomst van buurten en leefbare wijken.

 

We werken effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Dat doen we in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. Dat doen we samen met meer dan 100 enthousiaste collega’s.

 

Wat ga je doen?

Als procescontroller bewaak je de kwaliteit van de (proces)beheersing van (financiële) risico’s, binnen de organisatie. Dit doe je door de kwaliteit en naleving van beheersmaatregelen te toetsen. De nadruk ligt hierbij op betrouwbaarheid van informatie in combinatie met continu verbeteren.

 

Je bent zowel adviserend als controlerend richting collega’s, management en bestuurder, gericht op het beheersen van (financiële) risico’s en het optimaliseren van de kritische bedrijfsprocessen. Vanuit je control-rol werk je nauw samen met de business controller bij de uitvoering van control-activiteiten en audits. Samen zorg je dat de controlewerkzaamheden goed aansluiten op de belangrijkste risicogebieden.

 

Je voert het interne controle plan uit waarmee je toe ziet op een juist en consequent gebruik van de beschreven processen, procedures en werkinstructies.

Op basis hiervan signaleer en rapporteer je je bevindingen aan collega’s, leidinggevende en management. En bewaakt de opvolging daarvan. 

 

Je herkent risico’s met betrekking tot de naleving van beleidsmatige- en financiële kaders, geldende wet- en regelgeving en interne gedragsregels.

Je doet heldere verbetervoorstellen gericht op het monitoren, beheersen en uitsluiten van (financiële) risico’s. En niet te vergeten; je helpt collega’s bij het invoeren en naleven hiervan.

 

Vanuit je expertise neem je deel aan organisatie brede en externe projectgroepen. En je zorgt voor kennisontwikkeling op het gebied van risicomanagement. 

 

Wat verwachten wij van je?

Je bent een constructieve en kritische gesprekspartner, die in mogelijkheden denkt en focust op procesverbeteringen. Verder vinden we het belangrijk dat:

  • je aantoonbare ervaring hebt binnen controlling, risicomanagement, auditing en/of informatievoorziening. Je hebt ervaring in het uitvoeren van (interne) audits.
  • je beschikt over HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur richting BE/AC. Met uitgebreide kennis van interne beheersing, financiële en fiscale wet- en regelgeving
  • je een heldere visie hebt op risicomanagement en risico gestuurd werken
  • je beschikt over een grote mate van onafhankelijke oordeelsvorming. Je bent analytisch, kritisch en durft (dreigende) onvolkomenheden te benoemen en bespreekbaar te maken;
  • je een doortastende verbinder bent, met een open, proactieve stijl van werken.
  • je jezelf, collega’s en Leystromen voortdurend verder wil ontwikkelen.

 

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie.

 

Wat bieden wij?

Een goed toekomstperspectief met ontwikkelkansen met veel ruimte om op jouw manier bij te dragen aan onze maatschappelijke opgave. We bieden een goed salaris, je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal i (min. € 3.436,- en max. € 4.772,- op basis van een 36-urige werkweek).

 

Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor jaarlijks een loopbaanontwikkelingsbudget. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Als je thuiswerkt krijg je prima faciliteiten ter beschikking met een tegemoetkoming in de onkosten. De sfeer bij Leystromen is informeel en werkgeluk staat bij ons centraal.

 

Wij maken graag kennis!

Herken jij je in dit profiel? En ben je op zoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Stuur dan voor 10 november je CV met motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

 

De eerste kennismakingsgesprekken staan gepland op 16 november en de tweede sollicitatiegesprekken op 23 november. Een Belbin-teamrollentest en een VOG-verklaring maken onderdeel uit van het sollicitatieproces.

 

Wil je meer weten? Stel je vragen gerust aan Marsha van Iersel, business controller (06 200 197 79 of per email marsha.v.iersel@leystromen.nl) of Jesse van Antwerpen, HRM adviseur (06 577 522 82 of per email jesse.v.antwerpen@leystromen.nl).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Auditor, Controlling, Onroerend Goed