Administratieve Duizendpoot (Voorraadbeheer & Finance)

Zorgt afwisseling van werkzaamheden voor een glimlach op je gezicht? Blijf je secuur (en vrolijk) in drukke tijden? En ben je cijfermatig bovenmatig?

 

Dan willen we graag met jou in contact komen!


SLBdiensten en Slim
SLBdiensten functioneert sinds 1992 als intermediair tussen de softwarebranche en het Middelbaar (Beroeps) Onderwijs. Dankzij een goede onderhandelingspositie en een uitgebalanceerd productaanbod, kunnen wij via onze B2B-site SLBdiensten.nl en onze webwinkel Slim.nl iedereen die leert of werkt in het onderwijs voorzien van goede, legale software tegen scherpe prijzen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste softwarepartner in de onderwijsmarkt.

Op dit moment werken wij met 30 enthousiaste medewerkers vanuit ons prachtige pand aan de Vierwindenstraat in hartje Amsterdam.

Om ons team te versterken bij de vernieuwingen van onze dienstverlening, is bij ons de vacature ontstaan voor een:

 

Administratieve Duizendpoot (Voorraadbeheer & Finance)

(m/v)

32 tot 40 uur per week


Functieomschrijving Administratief Medewerker 
In deze functie heb je een dubbele taak; enerzijds ben je een medewerk(st)er van de afdeling Finance en anderzijds werk je voor MBOWebshop.nl.

Finance
De Afdeling Finance is verantwoordelijk voor het correct en tijdig verwerken van de cijfers van de gehele organisatie.

Op de Afdeling Finance ondersteun je je collega’s met alle voorkomende werkzaamheden van Financiële Administratie; Facturatie, Debiteuren, Crediteuren, Bank, Rapportages, Jaarrekeningen, enzovoort. 

MBOwebshop.nl
De MBOwebshop.nl is een nieuwe dienstverlening in het dienstenpakket van SLBdiensten. MBOwebshop.nl biedt scholen en leraren de mogelijkheid om (digitale) leermiddelen op een handige en moderne manier én tegen lage kosten leermiddelen ter beschikking te stellen aan leerlingen/studenten. Dit doen wij door één portaal aan te bieden waarop een school alle leermiddelen die een student nodig heeft klaar kan zetten en waarop de leerling deze makkelijk en veilig kan bestellen. 

Voor MBOwebshop.nl ben jij verantwoordelijk voor het beheer van alle artikelen in het assortiment van de webshop. Onze directeuren doen de overkoepelende onderhandelingen met de leveranciers, maar jij zal de “kleine” dagelijkse onderhandelingen voor je rekening nemen. 

De volgende opsomming van werkzaamheden geeft je een idee van de werkzaamheden, maar je werkzaamheden zullen zeker niet beperkt worden tot deze opsomming;

 • Contact onderhouden met uitgevers en andere leveranciers
 • Contractueel vastleggen leveringsvoorwaarden van uitgeverijen en leveranciers
 • Invoeren en/of updaten prijzen in artikelbestand
 • Beschikbaar maken nieuwe artikelen op MBOwebshop.nl
 • Artikelbeheer MBO webshop
 • Verwerken retours
 • Prognoses maken t.b.v. inkoop & doorsturen naar leveranciers
 • Bestellingen registreren + plaatsen bij uitgeverijen
 • Vragen beantwoorden support m.b.t. voorraad


Doordat de beide functies relatief seizoensgebonden zijn, denken wij dat deze prima met elkaar te combineren zijn.

Functie-vereisten Administratief Medewerker (Voorraadbeheer & Finance) 
Wij zoeken voor deze uitdagende functie een kandidaat met:

 • Aantoonbaar HBO denk/werk niveau (minimaal MBO4), bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Financiële Administratie;
 • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie (financieel/inkoop/voorraadbeheer);
 • Affiniteit met IT en/of onderwijs/leermiddelen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engels taal goed;
 • Goede kennis van MS Excel;
 • Kennis en ervaring met een ERP systeem is een grote pre.


Het liefst zoeken we een kandidaat die in de maanden juni, juli, augustus géén vakantie opneemt (dit is de drukste tijd voor MBOwebshop.nl) en minimaal 32 uur per week wil werken. Overigens; flexwerken/thuiswerken behoort wel tot de mogelijkheden.

Bovenal zoeken we een enthousiast persoon, die het heerlijk vind om een grote afwisseling van werkzaamheden te hebben, die goed in een team kan samenwerken en die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel kent. Je denkt proactief mee met de organisatie, kan snel schakelen, je bent leergierig en je ziet jezelf als een vlot persoon. 

Wat bieden wij?
We bieden je een uitdagende en varieerde functie, die je zelf invulling kan geven. Je draait mee in een dynamische, enthousiaste en klantgerichte organisatie en wordt opgenomen in een organisatie met een informele werksfeer, prettige collega’s en korte communicatielijnen. 

Het betreft een fulltime (40 uur) functie op ons mooie kantoor aan het Amsterdamse Realeneiland te werken, welke goed bereikbaar is met OV én een eigen parkeergarage heeft. 

Je beloning is afhankelijk van kennis en ervaring, maar is zeker uitstekend te noemen. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals een bijdrage aan je pensioen van 75%, opleidingen, reiskosten etc. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het geschetste profiel?
Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar onze recruiter audrey@slbdiensten.nl. Zij zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Administratief Medewerker Amsterdam, Vacature Administratief Medewerkster Finance Amsterdam, Vacature Financieel Administratief Medewerker


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, ICT/Communicatie/Media, Noord-Holland