Verzekeringsadviseur Advieswinkel Houten (Particuliere Verzekeringen)

Univé heeft voor haar locatie in Houten een vacature voor een

Verzekeringsadviseur Advieswinkel Houten (Particuliere Verzekeringen)

Univé is altijd dichtbij! Ben jij het gezicht van Univé Het Groene Hart?

Wie zijn wij?
Wij zijn Univé Het Groene Hart. Wij maken het verschil door onze klanten de optimale klantbeleving te bezorgen. Wij spelen snel, goed en proactief in op hun wensen. Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon: een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek. Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken en alleen verzekert wat echt nodig is.

In ons werkgebied hebben wij 6 advieswinkels, 2 clubhuizen en particuliere en zakelijke buitendienstadviseurs. Zo is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt.

Wil je meer weten? Bekijk ons verhaal.

De uitdaging
We leven in een tijd waarin de klant steeds meer zelf moet regelen. Het is daarom belangrijk dat de klant inzicht heeft in zijn financiële situatie zodat hij de juiste keuzes kan maken. Bij Univé Het Groene Hart richt jij je samen met de klant op de risico’s die de klant loopt in het dagelijkse leven. De klant moet het totaal plaatje kennen en weten welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen.

Jij werkt in onze advieswinkel waar klanten naartoe komen met al hun vragen. Door de juiste vragen te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn in wie tegenover je zit, ben jij in staat samen met de klant het juiste pakket van verzekeringen en diensten samen te stellen. In elk gesprek probeer jij de verwachtingen van de klant te overtreffen en zet jij dat stapje extra! Door jouw benadering van de klant overtuig jij de klant om totaalklant bij Univé te worden.

Onze collega Sabrina vertelt precies wat dat inhoudt én waarom je bij Univé wilt werken. Wil jij ook bijdragen aan Het mooie van Univé?

Wie ben jij
Eigenschappen als klantgerichtheid, pro activiteit, doortastendheid, flexibiliteit, accuraatheid zijn jou op het lijf geschreven;

 • In bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier (PE/PA actueel);
 • Minimaal Mbo+ werk- denk niveau;
 • Je bent bereid  om opleidingen (waaronder Wft Vermogen, Wft Inkomen en Wft Schade zakelijk) te volgen;
 • Je geeft graag advies en bent oprecht betrokken.

Wat bieden wij?
We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat, dat jij weet dat jij ertoe doet. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van fijne collega’s? Bij ons krijg je er gewoon een familie bij!

 • Een prettige, informele werksfeer;
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • een arbeidscontract voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst;
 • een prima pensioenvoorziening;
 • een goed salaris van maximaal €3.521,-;
 • een vaste 13de maand;
 • bij positieve bedrijfsresultaten ontvang je een jaarlijkse winstuitkering, bovenop je 13e maand;
 • 38 vrije dagen per jaar op fulltime basis (en de mogelijkheid om een deel hiervan te verkopen);
 • wij vinden het belangrijk dat je je zelf blijft ontwikkelen. Je krijgt daarom van ons een opleidingsbudget, minimaal 5 studiedagen en toegang tot meer dan 120 digitale trainingen via GoodHabitz;
 • je ontvangt reiskosten;
 • een vergoeding van de ziektekostenpremie van bruto €95,- per maand;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

Overige informatie
Klinkt deze functie je als muziek in de oren? Dan willen we je graag beter leren kennen.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Bel Adri Burgmeijer, Teammanager Advieswinkels (06-55713640), of stuur hem een mail via adri.burgmeijer@unive.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, € 3.000 - € 5.000, MBO, Utrecht, Financieel Adviseur