Financial Controller

Coöperatieve Vereniging Beko (www.beko-cooperatie.nl) is met haar vijf dochterbedrijven de spil op het speelveld van benodigdheden voor brood- en banketbakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders. Marktgericht handelen, innovatie, efficiëntie, groei, betrouwbaarheid en het verder laden van het merk Beko zijn de speerpunten. De Beko-bedrijven timmeren stuk voor stuk commercieel en logistiek volop aan de weg.
 

Wil jij bijdragen aan het succes van een marktleider in een uitdagende branche?

Heb jij goede analytische en communicatieve vaardigheden?


Dan is Beko Coöperatie op zoek naar jou:


Financial Controller (standplaats Veghel)


Van de bakker op de hoek tot de bakkerij met meerdere vestigingen: de Beko organisatie is er voor elke ambachtelijke brood- en banketbakker, patissier, chocolatier en ijsbereider. Sterker nog, Beko is eigendom van alle bakkers die lid zijn. Wij zijn namelijk een coöperatie.

Onze vijf gespecialiseerde dochterbedrijven bieden de bakkerij-ondernemers alles om hun bedrijf zo goed mogelijk te runnen. Van grondstoffen tot verpakkingen, van machines tot bedrijfseconomisch advies: Beko is dé totaalpartner in business.

Functie vol variatie
Het is een functie met een hands-on karakter, een grote mate van zelfstandigheid waarbij je nauw betrokken bent bij bestuurlijke besluitvorming. Als controller ben jij de financiële spil tussen de dochterondernemingen en de bestuurlijke organen van Beko Coöperatie zoals het hoofdbestuur, raad van commissarissen en ledenraad en ben je sparringpartner voor de coöperatie directeur.
Je managet het proces van begrotingen, jaarrekeningen en tussentijdse financiële rapportages. Je bent in staat om het verhaal achter de cijfers goed te presenteren afgestemd op de verschillende doelgroepen. Je beheert voor de gehele Beko organisatie zaken op het gebied van ons vastgoed, banken, verzekeringen, fiscaliteiten en accountantscontrole waarbij afstemming met externe partijen nodig is.
Voor Beko Coöperatie ben je verantwoordelijk voor de ledenadministratie, de financiële administratie en de salarisadministratie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van accountancy of bedrijfseconomie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
  • Jouw communicatieve skills zijn sterk: je communiceert met gemak op elk niveau in de organisatie in gesprek en op schrift.
  • Je bent strategisch en analytisch sterk en je bent tactvol.


Wat kun je verwachten?
Goede arbeidsvoorwaarden, enthousiaste collega’s, dynamische branche en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Deze functie kan ingevuld worden van 32 tot 40 uur.

Interesse? Of wil je meer informatie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Financial Controller neem je contact op met Gertwin Klomp (controller Beko Coöperatie) op nummer 06 53170442. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Utrecht, Financiele Administratie, Controller, Financial Controller, Non-profit organisaties, Noord-Brabant, Zakelijke dienstverlening