Junior Salaris Administrateur

Heb jij ervaring als Salaris Administrateur en wil je in een modern en professioneel administratiekantoor werken? In verband met de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Junior Salaris Administrateur

fulltime (40 uur per week), minimaal 32 uur per week is bespreekbaar

Jouw uitdaging en werkzaamheden

Op de afdeling van de salarisadministratie werk je samen met drie andere salarisadministrateurs en ben je samen verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten binnen het MKB. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van een tijdige en correcte verloning. Je draagt zorg voor het invoeren en controleren van de salarisadministraties van klanten. Je onderhoudt contact met de klanten met betrekking tot de loonadministratie. Afhankelijk van je kennis en ervaring kunnen ook overige salaris gerelateerde zaken tot je taken pakket behoren of op termijn toegevoegd worden. Je bent als salarisadministrateur niet alleen verantwoordelijk voor een correcte salarisverwerking maar ook zorg je voor het tijdig aangeven en afdragen van de sociale lasten, loonheffingen, pensioenaangifte.

Tot je takenpakket behoren onder andere:

 •  Verzamelen, verwerken en controleren van de mutaties. Invoeren en afmelden personeel.
 • Arbeidsovereenkomsten opmaken.
 • Klantdossiers aanmaken.
 • Eventueel aanvullend: onder andere receptionele werkzaamheden, administratie werkzaamheden, cliënten adviseren m.b.t. alle soorten loongerelateerde zaken / wetgeving / ziekteverzuim / ARBO.

Je zal ingewerkt worden door je collega’s zodat je op korte termijn zelfstandig bovenstaande werkzaamheden kan verrichten.

Wie zoeken wij

Onze nieuwe collega junior salarisadministrateur dient zo spoedig mogelijk te starten. De functie dient bij voorkeur fulltime ingevuld te worden (40 uur per week) maar kan ook parttime ingevuld worden vanaf minimaal 32 uur per week.

Jouw profiel / functie eisen

 • Minimaal MBO / HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (ervaring bij een accountantskantoor of administratiekantoor heeft de voorkeur).
 • In het bezit van PDL-diploma is een pre. Aanvullende praktijkgerichte opleidingen die betrekking hebben op de te verrichten werkzaamheden zijn wenselijk.
 • Je bent een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming.
 • Je bent klantgericht en weet van aanpakken.
 • Je werkt graag met deadlines en je zorgt ook dat je ze haalt.
 • Belangrijke competenties: goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, spreekt goed Nederlands, accuraat, resultaat- en service gericht.
 • Ben je ook nog flexibel en stressbestendig dan ben je onze ideale kandidaat.
 • Tevens ben je woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor in Capelle aan den IJssel.

Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

Ons aanbod

 Een uitdagende en afwisselende baan waar jouw inbreng van belang is voor het bedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring een bruto maandsalaris van € 2.650,- t/m € 2.950,- bij een fulltime dienstverband (40 uur per week). Het opgegeven bruto loon is bij fulltime dienstverband 40 uur, pro rata t.b.v. parttime). Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden die bij goed functioneren verlengd kan worden met uitzicht op termijn een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Na 6 maanden kan gebruikt gemaakt worden van flexibele werktijden.

Geïnteresseerd?

Denk jij dat je de persoon bent die ons team kan komen versterken, reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur je CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Andre Peterson 010-2880338 of kijk voor meer informatie op onze website www.holtzapfel.nl.

Over het bedrijf

Administratiekantoor Holtzapfel

Wij zijn een modern en professioneel administratiekantoor die al meer dan 40 jaar de administratie van MKB ondernemers verzorgt, ondernemers adviseert en al hun financiële, administratieve en fiscale zaken verzorgt. Binnen ons kantoor is de omgang informeel en collegiaal. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en gaan met respect met elkaar om. Door de nauwe samenwerking zijn wij een betrokken en hechte club. Waarbij gezelligheid en laagdrempeligheid voor ons belangrijk zijn. Wij werken hard en hebben hart voor elkaar en voor de zaak. Met een team van 30 deskundige en ervaren medewerkers bedienen wij klanten door het gehele land.

Wij verzoeken je vriendelijk alleen te reageren als je voldoet aan het gestelde profiel. Sollicitaties worden enkel en alleen in behandeling genomen als je voldoet aan de gestelde functie eisen en kan buigen over de vereiste relevante ervaring. Enkel de sollicitanten die door ons uitgenodigd worden ontvangen een reactie op de sollicitaties. Indien u twee weken na uw sollicitatie geen reactie heeft ontvangen is onze voorkeur uitgegaan naar andere kandidaten.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Salaris Administratie, Rotterdam, Financial Controller