Junior belastingadviseur in Amsterdam

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Als junior belastingadviseur ontwikkel je je als adviseur en specialist in de volle breedte van het fiscale werkveld. Je komt in aanraking met uiteenlopende cliëntvraagstukken en je houdt je bij je start ook bezig met aangiftes/VPB. Je krijgt de nodige vrijheid en begeleiding van meer ervaren collega’s, zowel voor het opdoen van vakkennis als praktische (advies) vaardigheden. De advieswerkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten: dicht bij de cliënt en in kleine teams. Je werkt nauw samen met de accountants en juristen binnen het kantoor.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Volledige studiekostenvergoeding

  • Premievrij pensioen

  • 29,5 vakantiedagen + 9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen

  • Eindejaarsuitkering

  • Sociale kantooractiviteiten om collega’s ook buiten de werksfeer beter leren te kennen

  • Goede werk-privébalans

Wat we van jou verwachten:

  • Universitair diploma Fiscaal Recht of Fiscale Economie

  • Maximaal 2 jaar relevante werkervaring

  • Sociaal en analytisch vaardig

TEAM

Onze vestiging in Amsterdam bestaat uit circa 45 collega’s. De fiscale praktijk bestaat uit 6 relatiemanagers, 2 medior adviseurs en 4 junioren. In het middenkader is er nu behoefte aan een goede Belastingadviseur die ook helpt in de begeleiding van junioren. Ons cliëntenpakket is heel divers. Het grootste deel van onze cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal.

WIJ ZIJN EEN GREAT PLACE TO WORK – CERTIFIED 2021/2022!

We zijn voor het tweede jaar op rij door het bedrijf Great Place To Work (GPTW) Nederland gecertificeerd. GPTW onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er voldaan is aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen de titel ‘Great Place To Work Certified’ dragen. In het onderzoek springt de familiecultuur, kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijke behandeling van PKF Wallast eruit. We zijn zeer trots op dit resultaat maar zien ook nog volop mogelijkheden om continu te verbeteren en samen verder te bouwen aan PKF Wallast.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Belasting, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Noord-Holland