(Senior) Tax Manager BTW

Herken jij je in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit? 

DIT GA JIJ DOEN
De btw-adviesgroep van RSM is een ambitieus en dynamisch team en daar word jij onderdeel van. Je adviseert een gevarieerde cliëntenkring, bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven tot grote multinationals op het gebied van indirecte belastingen. Je werkt intensief samen met collega’s binnen het wereldwijde RSM-netwerk. Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies als (Senior) Tax Manager btw, maar  je vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben.

DIT BEN JIJ
Je bent gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. In een probleem zie jij de uitdaging om de juiste oplossing te vinden. Als (Senior) Tax Manager btw herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring met een afgeronde beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);
  • Cliëntgericht en stressbestendig;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
  • Werkervaring in de btw-praktijk is een must, bij voorkeur in meerdere facetten van de btw;
  • Je bent aanspreekpunt voor onze junior collega’s en begeleidt hen bij zowel de werkzaamheden als ontwikkeling; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ 
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.

DIT ZIJN WIJ
RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000 professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ 

Spreekt deze functie je aan solliciteer dan via de solliciteren button.
Wil je eerst meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Joris Hemmes

Telefoonnr. werk

06 82 06 80 00

E-mail werk

jhemmes@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Belastingadviseur, Randstad, Noord-Holland