Senior Manager Samenstelpraktijk

Wil jij jouw kennis en kwaliteiten inzetten om samen met een groeiende afdeling de volgende stap te zetten? Lees dan verder! 

DIT GA JIJ DOEN 
Je bent als ervaren MKB Accountant een gesprekspartner en adviseur voor onze (inter)nationale MKB klanten. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de samenstel- en adviesopdrachten, en hebt een neus voor het signaleren en initiëren van omzetmogelijkheden, zowel bij bestaande als nieuwe relaties. Met jouw ruime kennis en ervaring weet jij medewerkers te enthousiasmeren en te coachen in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Je levert een bijdrage aan het uit te voeren beleid van RSM en werken we samen met jou aan jouw persoonlijke groei en succes.

DIT BEN JIJ
Jij bent als collega scherpzinnig en gericht op de relatie, waarbij kwaliteit en creativiteit een belangrijke rol spelen. Jij weet door jouw aangename persoonlijkheid mensen op een positieve manier te enthousiasmeren. Als Senior Manager AA herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 10 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk;
  • Minimaal afgeronde opleiding tot MKB Accountant;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ 
RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans
  • Een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket: Je ontvangt o.a. een individueel keuzebudget (IKB), thuiswerkvergoeding, internet vergoeding,  iPhone, laptop en vitaliteitsbudget. Het IKB kun je o.a. inzetten voor een leaseauto of extra vakantiedagen.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Joris Hemmes

Telefoonnr. werk

06 82 06 80 00

E-mail werk

jhemmes@rsmnl.nl

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 5-10 jaar, > 10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Risk Management, Limburg, Noord-Brabant, Financieel Manager, Risk Manager