Manager RA

Manager RA Utrecht

Vanuit een divers pakket aan klanten, ga je aan de slag met (internationale) opdrachten, waar je tevens een coördinerende rol in hebt. Vandaag zit je met het directieteam van een transportbedrijf en morgen heb je een bespreking met een CFO van een internationale IT-Startup. Je geeft als Manager RA leiding aan een team van Supervisors en (Senior) Assistant Accountants. In die rol leg jij verantwoording af aan een partner en ben jij medeverantwoordelijk voor de budgetten en de planning van jouw opdrachten. Uiteraard binnen de gemaakte afspraken en met oog voor je kwaliteit van de uitvoering van werkzaamheden. Communicatie is daarom een belangrijk onderdeel van je werk.

Dit ben jij?

Jij bent als Manager doortastend en gericht op de relatie. Jij weet als team player mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.

Als Manager RA herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 8 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • Afgeronde theoretische RA-opleiding en ingestroomd in de praktijkstage;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Ervaring met groepscontroles is een must;
  • Vaktechnisch goed onderlegd;
  • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling.

Dit bieden wij

Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.  Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

Jij X wij

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Joris Hemmes

Telefoonnr. werk

06 82 06 80 00

E-mail werk

jhemmes@rsmnl.nl

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 5-10 jaar, > 10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Utrecht, Risk Management, Randstad, Financieel Manager, Risk Manager