Tax Consultant Amsterdam

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij een passie voor Tax?

DIT GA JIJ DOEN
Je werkt binnen onze organisatie in een team van (ervaren) fiscalisten. Je leert de fiscale praktijk van onze nationale en internationale opdrachtgevers door on-the-job training goed kennen. Vandaag heb je een afspraak met de Belastingdienst en morgen heb je een bespreking met de opdrachtgever.
Binnen onze fiscale praktijk informeer je cliënten over fiscale aangelegenheden. Naast het voorbereiden van adviezen, start je ook met het (zelfstandig) schrijven van adviezen. Ook begeleid je aangiften van onder meer inkomsten- en vennootschapsbelasting; een gevarieerd pakket waarin je steeds meer zelfstandigheid krijgt.

DIT BEN JIJ
Jij bent proactief en een teamplayer. Jij weet door jouw teamgeest mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.
Als Tax Consultant herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond en volgt nu de driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de fiscale praktijk;
  • Uitstekende schriftelijke- en communicatieve vaardigheden en staat open voor de fiscale problematiek van de ondernemer;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

“Blijven leren hoort heel erg bij dit vak. Als je niet van lezen houdt, dan moet je geen Tax Consultant worden. Dan sta je al snel met 1-0 achter. Je kennis op peil houden, dat is de uitdaging.” (Nikki Talman, Tax Consultant)

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Sophie Lammers

Telefoonnr. werk

+31682226225

E-mail werk

slammers@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, HBO+, 1-3 jaar, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, Belastingadviseur