Assistant Tax Manager

Assistant Tax Manager Utrecht

DIT GA JIJ DOEN
Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben. Je beschikt als Assistant Tax Manager over een relevante fiscale achtergrond en je bent vertrouwd met de fiscale dienstverlening. Je zit vaak met de ondernemer zelf (DGA) aan tafel. Het begeleiden en verder ontwikkelen van onze medewerkers zal ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn.

“Op de fiscale afdeling begin je als generalist. Je komt in aanraking met het hele spectrum van belastingen: vermogensbelasting, erfrecht, inkomensbelasting et cetera. Je kunt echt alles proberen. Zo ontdek je wat je het leukst vindt en waar je goed in bent en kun je je eventueel specialiseren.” (Monique Bakker, Tax Manager)

DIT BEN JIJ
Door jouw leiderschapskwaliteiten stuur jij opdrachten aan, bewaak je de relatie met de cliënt en bouw je deze relatie uit.
Als Assistant Tax Manager herken je jezelf in het profiel:

  • Minimaal 5 jaar ervaring;
  • Afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie en de driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) met succes gevolgd;
  • Werkervaring in de generale praktijk is een pre;
  • Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • Klantgericht, stressbestendig en je ziet in problemen de uitdaging om de juiste oplossing te vinden;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.  Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
  • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Joris Hemmes

Telefoonnr. werk

06 82 06 80 00

E-mail werk

jhemmes@rsmnl.nl

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Betalingen, > 10 jaar, Assistent Finance Manager, Financiele dienstverlening, Utrecht, Randstad, Financieel Adviseur