Tax Consultant BTW

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij een passie voor Tax? 

DIT GA JIJ DOEN
De btw-adviesgroep van RSM is een energiek en dynamisch team en daar word jij onderdeel van. Je adviseert een gevarieerde cliëntenkring, bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven tot grote multinationals op het gebied van indirecte belastingen. Je werkt intensief samen met collega’s binnen het wereldwijde RSM-netwerk. Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen invloed te hebben.

DIT BEN JIJ
Jij bent proactief en een teamplayer. Jij weet door jouw teamgeest mensen op een positieve manier te enthousiasmeren en bent gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als Tax Consultant btw herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring met een afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie;
  • De driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) (bijna) afgerond;
  • Representatief, klantgericht en stressbestendig;
  • Werkervaring in de btw-praktijk is een pré, bij voorkeur in alle facetten van de btw;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Sophie Lammers

Telefoonnr. werk

+31682226225

E-mail werk

slammers@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, Belastingadviseur, Noord-Brabant