Tax Manager International

Help jij onze klanten zich voor te bereiden op een nieuw tijdperk in International Tax? 

DIT GA JIJ DOEN
De klanten die wij bedienen vanuit onze International Services praktijk krijgen of hebben allemaal te maken met een continue wijzigend scala aan internationale fiscale ontwikkelingen, variërend van Tax Transparency, Tax Governance, maar uiteraard ook een andere manier van winstberekening beïnvloed door BEPS 2.0 en vooral Pillar 1 & 2. 

Onze adviseurs zijn continue bezig om te anticiperen op wat nu al als het nieuwe normaal kan worden beschouwd. Daarom is het van groot belang dat we op actieve wijze onze kennis ontwikkelen samen met onze klanten waarbij de toekomst al een van groter belang is dan het verleden.

Om ons internationale fiscale team voortdurend te blijven ontwikkelen zijn wij op zoek naar een ervaren internationale fiscalist (Manager) die niet alleen enthousiast wordt van alle ontwikkelingen die nu spelen (en gaan spelen) maar daar ook een actieve rol in wil spelen. Je bedient een brede cliëntenkring en werkt in een dynamisch en sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit. Geen uitdaging gaat te ver.

Je voornaamste taak als Tax Manager International is om cliënten zelfstandig te bedienen, onze talenten verder te begeleiden en met eigen input te komen om onze internationale fiscale praktijk naar een hoger niveau te brengen.

Onze klanten bevinden zich in tal van industrieën maar worden vooral gekenmerkt door zaken als internationale groei en digitalisering. Wij zijn op zoek naar iemand die meer vaktechnische diepte en zelfstandigheid kan brengen op internationaal gebied en ons kan helpen met de uitbreiding van onze dienstverlening op internationale fiscale gebieden.

DIT BEN JIJ
Jij bent doortastend en denkt cliëntgericht. Jij weet door jouw leidinggevende capaciteiten jouw team op een positieve manier te enthousiasmeren. Je raakt geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen en je wilt graag een impact maken op de ontwikkeling van onze mensen en de manier waarop wij onze klanten bedienen. 
Als Tax Manager International herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring;
 • Opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond en ingeschreven als NOB-lid (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs);
 • Vaktechnisch sterk en geschoold op internationale fiscale thema;
 • Uitstekende kennis van de Engelse & Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Kennis van de MS Office 2010 programma’s;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

 

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Joris Hemmes

Telefoonnr. werk

06 82 06 80 00

E-mail werk

jhemmes@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Holland