GL (General Ledger) Controller

Hessing is op zoek naar een:

GL (General Ledger) Controller

Zwaagdijk / Venlo | 38 uur

Zorg jij dat onze financiële processen SuperSmooth verlopen?

Wij zoeken een GL Controller die vol enthousiasme ons team komt versterken.

Wil jij als financieel professioneel verantwoordelijk zijn voor de hele administratie van een onderneming zodat alles van A tot Z klopt ? Dan nodigen we je graag uit voor de lunch om samen met ons een maaltijdsalade te eten om deze verantwoordelijkheden en taken te bespreken want wij zijn benieuwd naar jou als persoon in de functie van GL controller. Neem daarbij een goede doses energie en enthousiasme mee.

Met jouw kennis van Finance in combinatie met je commerciële inzicht breng jij onze Finance afdeling next-level. Grootboeken en financiële administratie snap jij als geen ander en dankzij jou lopen alle financiële processen op rolletjes. Heb jij de Skills voor SuperVers?

Dit word je baan binnen onze SuperDynamischeorganisatie:
Als GL Controller ben je primair verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van één entiteit van onze organisatie. Jij zorgt dat alle processen in control zijn en werkt nauw samen met de omliggende Finance en Control afdelingen maar vergeet je ook de business niet! Verder draag je bij aan het efficiënt functioneren van de afdeling Finance, daarbij denk en werk je proactief mee hoe wij de financiële processen kunnen optimaliseren. Eenvoud is key!

Verder ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken:

 • Je beheert het werkkapitaal en balans.
 • Je zorgt voor een correcte registratie van BTW en de aangifte daarvan;
 • Maandelijks stel je diverse balansspecificaties op en beheert deze.
 • Je legt interne controles op balansposities vast.
 • Je beantwoordt in- en externe vragen over jouw administratie.
 • Je beheert en controleert tussenrekeningen.
 • Je ondersteunt bij financial audits.

Dit neem je mee:
Jij hebt als onze nieuwe GL Controller minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring en werk je nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig. Daarnaast heb je een flexibele en hands-on werkmentaliteit met oog voor service en kwaliteit en voel jij je thuis in een productieomgeving.

Verder ben je proactief en neem jij eigenaarschap voor de output van je werk.  Deadlines en targets zie jij als een uitdaging welke jij behaalt door een goede samenwerking met jouw collega’s in onze dynamische organisatie.  Uiteraard heeft Excel geen geheimen voor je en spreek je zowel Engels als Nederlands.

Dit bieden wij

 • Een fijne werksfeer en hele leuke collega’s. #SuperGezellig
 • Uitdagend werk en jij krijgt volop de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
 • Een SuperVers shop waar je onze verse en lekkere groenten en fruit voordelig op de kop tikt.
 • Heel veel doorgroeimogelijkheden.
 • Een goed salaris dat 4-wekelijks wordt uitbetaald.
 • Heel veel extra’s, zoals korting op sportscholen, een fietsplan, leuke activiteiten en diverse collectieve verzekeringen.
 • Een goede balans tussen werk en privé.

Solliciteren
Heb jij de Skills voor SuperVers? Bij ons zit je gestampt! Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina of neem contact op met Rianne Tol via riannetol@hessing.eu of bel 06-10895170. We plannen dan graag een lunch afspraak in met de groepscontroller of CFO.

Over Hessing
Heb je je weleens afgevraagd waar je caesar salad of wokgroenten vandaan komen? Grote kans dat die uit onze Vers Fabriek komen. Je hebt ons vast weleens zien rijden. Elke dag snijden, verpakken en brengen wij honderdduizenden groente- en fruitpakketten naar supermarkten en restaurantketens in heel Europa. Met bijna 2000 collega's maken we SuperVers elke dag nóg verser. En dat proef je – letterlijk - in alles wat we doen.  Met al onze fabrieken produceren wij elke week meer dan 7 miljoen verpakkingen en op dit moment bouwen we aan Greenport Venlo. Dat is straks (2023) de modernste versfabriek van Europa! We zijn dan ook met trots één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie. #SuperKool

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Audit, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar, Auditor, Controlling, Groothandel/Detailhandel, Controller, Noord-Holland