Financieel manager

Pinkcube zoekt jou!

Kom werken bij Pinkcube, de online b2b leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve en snel groeiende organisatie; jaren op rij werden we uitgeroepen tot FD Gazelle en opgenomen in de Deloitte Technology Fast50. Ambitieus zijn we zeker, want binnenkort starten we in Spanje en ook Frankrijk volgt snel. Bij Pinkcube helpen we elkaar en iedereen is welkom, echt ‘Noaberschap’ zoals we dat hier noemen. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, betrokken partner van stichting Present en partner van Cliniclowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Manager Finance (minimaal 32 uur)

Jij kent de klappen van de e-commercezweep en staat te popelen om de financiële divisie van Pinkcube naar internationaal niveau te tillen. Daadkrachtig neem je het voortouw, om met jouw visie en ervaring dit ambitieuze bedrijf door een groeifase te adviseren. Als financieel manager zie je toe op alle geldzaken. Maar je bent niet enkel bezig met cijfers: jij managet ook een vijfkoppig team, denkt beleidsmatig mee en draagt bij aan de verdere professionalisering van deze snelgroeiende onderneming.

Als Pinkcuber krijg je dit van ons

Je komt terecht in een open en informele organisatie waar geen dag hetzelfde is. Samen met een team van 35 toffe collega’s werk je dagelijks aan het blij maken van onze klanten. Creativiteit daar zijn we gek op, maar aanpakken daar houden we nog meer van. En, natuurlijk krijg je er ook mooie arbeidsvoorwaarden bij:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen
  • Goede pensioenregeling
  • Vrijmibo’s
  • Internationale collega's
  • Leuke teamuitjes
  • Bos pal naast de deur, voor ontspannen lunchwandelingen

In deze groeifase is een aanpakker nodig die in oplossingen denkt - Liselotte Leijten, COO

Dit is wat jij gaat doen bij Pinkcube:

Als verantwoordelijke waak jij over de financiën. Je draagt boekhoudkundige zorg en inspireert jouw vijfkoppige team tot rapportages en bedrijfsanalyses. Als vijfde lid van het managementteam rapporteer je aan de directie, die je voorziet van financiële informatie, data-inzichten en adviezen. Met jouw kennis en ervaring ben je dé spil in het aanbrengen van structuur en het verfijnen van processen. Ook denk je actief mee aan beleidsmatige zaken. Want hoe moeten we omgaan met wanbetalers? En laten we klanten wel of niet achteraf betalen? Jouw expertise helpt Pinkcube de toekomst in.

Hier herken jij je dubbel en dwars in

  • Je hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een scale-up mentaliteit: effectief, creatief en flexibel te werk
  • Je bent daadkrachtig, 'nee' is voor jou geen optie
  • Je hebt een kritische houding en denkt in mogelijkheden en oplossingen
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en begeleidt graag jong talent
  • Exact Online en Excel voelen als een tweede thuis
  • Engels en Nederlands: beide talen ben je machtig

Over ons:

Pinkcube is een online b2b webshop in bedrukte promotieartikelen en give-aways. Wij maken het onze klanten makkelijk; wij zijn aanpakkers, we adviseren, bieden service van topkwaliteit en leveren snel. Wij blijven innoveren, zodat de klanten zonder een centje pijn krijgen wat ze willen en zich kunnen concentreren op hun eigen business. Wij regelen de rest. Want moeiteloos het mooiste resultaat, daar staan wij voor.

Zie jij jezelf als Financeel Manager bij Pinkcube? Solliciteer dan nu door je CV te sturen naar liselotte@pinkcube.nl of bel ons op 0314-820303.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controlling, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening