Assistent Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Heb jij je financiële diploma bijna in de pocket en ben je klaar voor een vliegende start van je carrière? Kom dan je ambitie aanjagen bij Lansigt en versterk ons Finance & Operations team als Assistent Controller!

Als starter ben jij juist op zoek naar een brede functie waarin je volop kan leren. Als Assistent Controller bij Lansigt ga je direct in de volle breedte aan de slag, onder de kundige begeleiding van je ervaren collega’s in het team. Onze organisatie is groeiende en daardoor liggen er volop kansen om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Je gaat daarom niet alleen uitvoerend aan de slag met de administratieve werkzaamheden, je krijgt ook de kans om je eerste stappen als adviseur te zetten. Zie jij kansen? Pak ze! Dat juichen wij alleen maar toe. Kortom; wil jij onderdeel zijn van een hecht team in een ambitieuze organisatie en zoek jij een interessante startersfunctie in de financiële wereld? Dan is deze vacature voor jou!

Wat ga je doen?

 • Het uitvoeren van eenvoudige én complexe administratieve werkzaamheden, waarbij je wordt begeleid en opgeleid om deze tot in detail te beheersen;
 • Het voorbereiden en zelfstandig opstellen van management rapportages;
 • Het voorbereiden en opstellen van concept jaarrekeningen en liquiditeitsbegrotingen;
 • Het leveren van een bijdrage aan de optimalisatie van onze processen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Finance and Control, Bedrijfskunde of SPD en staat te springen om je carrière te starten;
 • Je beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ambitie;
 • Een kritische en kwaliteitsgerichte werkhouding past bij jou; 
 • En last but not least: je hebt passie voor je vak! 

Wat maakt het de moeite waard?

Wie bij Lansigt werkt, heeft passie voor het vak. Dat werkt aanstekelijk – zéker omdat je daardoor voortdurend omringd wordt door andere gedreven en enthousiaste collega’s.

Als Assistent Controller krijg je van ons alle ruimte om je kansen te pakken. Lukt het je even niet alleen? Dan staat er altijd wel een gemotiveerde collega voor je klaar om je te helpen. Bovendien krijg je binnen het energieke en ervaren team waar je in terecht komt, veel vrijheid om je eigen pad te volgen. Laat de ondernemer in je los en laat zien wat je in huis hebt! 

Verder bieden we je als Assistent Controller:

 • Vakkundige begeleiding van je collega’s;
 • Een toegankelijke en uitdagende werksfeer in een hecht en ambitieus team;
 • Een laptop van de zaak;
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheden tot thuiswerken.

Waar kom je te werken?

Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Dat kan echter alleen als je kunt rekenen op gedreven en ambitieuze medewerkers. Bij Lansigt werken inmiddels 150 gedreven enthousiastelingen, binnen verschillende vakgebieden. Dat enthousiasme vinden we belangrijk. Daarom zorgen we onder meer voor een goede sfeer op kantoor, die familiair is en betrokken, waar ruimte is voor balans tussen werk en privé.

We verkennen met jou de mogelijkheden om jouw talenten zo goed mogelijk te benutten, en als Assistent Controller leren we je graag het vak. Er is dan ook ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; goede begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Sterker nog: we hebben een compleet opleidingsprogramma ontwikkeld, zodat jij iedere dag alles uit je carrière kan halen: de Lansigt Academy.

Klinkt als een avontuur? Dat is het ook. Het is hard werken, maar met de juiste instelling en ambitie, moet dat voor jou geen probleem zijn. Wij zorgen er in elk geval voor dat jij, als onze nieuwe Assistent Controller, ook over tien jaar nog steeds met plezier naar je werk gaat!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Controller, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Controller