Financial controller (fulltime)

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw financiële carrière? Monta is op zoek naar een communicatief sterke, oplossingsgerichte
 

Financial controller (fulltime)


Over Monta

Monta is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.500 webwinkels verzorgt. We werken vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses en zorgen wereldwijd voor de verwerking en bezorging van orders van haar klanten. Check onze website voor meer informatie www.monta.nl

Wat ga je doen?

In de rol van financial controller bij Monta, ben je verantwoordelijk voor de adequate en tijdige uitvoering van de financiële administraties. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van het team financieel administratief medewerkers. Jij draagt zorg voor het volledig, tijdig en correct uitvoeren van de financiële processen.

Jouw cijfermatig inzicht en accuratesse zijn onmisbaar bij het leveren van de input voor de financiële rapportages en bij het afhandelen van fiscale zaken. Je bent actief betrokken bij het opstellen van de (geconsolideerde) jaarrekeningen. Ook ben je aanspreekpunt voor de accountantscontrole.

Monta is aan het internationaliseren. Onlangs hebben we onze eerste buitenlandse vestiging geopend, dit is zeker niet de laatste. Aan jou de taak om je vast te bijten in alle aspecten van de internationale administratie.

Kortom: een veelzijdige leidinggevende functie bij een groeiende en innovatieve organisatie. Mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe Monta collega?

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden
  • Een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden via onze eigen Montacademy
  • Een brede, vakinhoudelijke finance baan in een gezellig team in een mooie werkomgeving

Wat vragen wij?

  • Je hebt een hbo-diploma in een financiële richting (bijv. Bedrijfseconomie, Accountancy of Finance & Control).
  • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring en het is een pré als je ervaring hebt opgedaan in de accountancy.
  • Ervaring met internationale financiële administratie is een pré.
  • Je bent communicatief sterk, analytisch en enthousiast.

Dit wil ik! En nu?

Denk je nu bij jezelf, dit gaat over mij, schroom niet en solliciteer vandaag nog. Stuur een mail met je cv + motivatie naar Tamara de Jong (recruiter) via Hr@monta.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem contact op met Mark Luteijn (Finance manager) via mark.luteijn@monta.nl of 06 201 126 72.  

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw financiële carrière? Monta is op zoek naar een communicatief sterke, oplossingsgerichte
 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Crediteuren Administratie, Utrecht, Debiteuren Administratie, Randstad, Financial Controller, Financieel Manager, Zakelijke dienstverlening