Debiteurenmedewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Debiteurenmedewerker
Fulltime | Zwijndrecht 

Beschrijving van het bedrijf
Van Leeuwen Buizen Groep is een toonaangevende, mondiaal opererende industriële handelsonderneming en specialist in stalen buizen en aanverwante artikelen. Via haar internationale teams en wereldwijde distributienetwerk bouwt Van Leeuwen haar leidende positie uit als leverancier van een uitgebreid assortiment buisproducten van hoogwaardige kwaliteit. Als logistiek specialist biedt van Leeuwen maatwerk en toegevoegde waarde aan klanten in vrijwel alle industriële segmenten. De Van Leeuwen Buizen Groep telt circa 100 vestigingen over de hele wereld met in totaal ruim 2.500 medewerkers. Deze vacature staat open voor  P. Van Leeuwen Jr’s Buizenhandel B.V., onderdeel van de Van Leeuwen Buizen Groep. Deze vestiging bevindt zich in Zwijndrecht en is één van de grootste operating companies binnen de groep. Op deze locatie werken circa 250 collega’s binnen verschillende afdelingen als onder andere Inkoop, Verkoop, Logistiek en de Financiële administratie.

Functieomschrijving

Wij zijn, voor ons Finance team, op zoek naar een nieuwe Medewerker Debiteuren.

Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen van de kredietwaardigheid van onze klanten, het vrijgeven van orders en het innen van openstaande vorderingen (nationaal & internationaal). Dagelijks ben je in contact met onze klanten over de hele wereld, en zorg je voor een juiste afstemming met collega’s van andere afdelingen en vestigingen in binnen- en buitenland. 

Het Finance team bestaat uit 13 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Debiteuren, Crediteuren en Grootboek. Binnen het debiteuren- crediteurenteam, werk je samen met 6 collega's.

Om succesvol te zijn in deze functie vind je het leuk zelf werkzaamheden op te pakken en beslissingen te nemen. 

Functie-eisen
Om deze functie goed uit te kunnen voeren, beschik jij over een afgeronde hbo- opleiding in een financiële richting. Je bent een echte teamspeler met een servicegerichte instelling. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast heb je: 

  • Enige jaren aantoonbare werkervaring bij een debiteurenadministratie; 
  • Kennis van en ervaring met ERP-systemen (SAP en OnGuard zijn een pré) en MS Office;
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Aanvullende informatie
Wat bieden we jou?

Allereerst een leuk team, binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf waar je naast mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgt om je functioneel te ontwikkelen. Verder is van toepassing: 

  • Cao Metalektro;
  • Winstdelingsregeling (op basis van bedrijfsresultaat);
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 roostervrije dagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede pensioenregeling via het Pensioenfonds PME.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast na het lezen van de vacature? Leuk! We maken graag kennis met je. Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Stephanie Kruijthof (06 53695696).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Financiele dienstverlening, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker