Financieel Administratief Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij die financiële ondersteuner die wij zoeken?

Heb je zaken graag goed op orde? En word je enthousiast van cijfers? Als financieel administratief medewerker bij LIOF kun je dan je talent prima kwijt! Jouw nauwkeurigheid is namelijk essentieel voor een goede verslaglegging en verantwoording naar opdrachtgevers. Je vervult je rol in een werkomgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid en bent onderdeel van een team van gedreven collega’s. Hebben we je enthousiasme aangewakkerd?


LIOF
is voor haar afdeling A&C op zoek naar een

Financieel Administratief Medewerker
Fulltime / Parttime, 24 tot 40 uur · Maastricht

Wat doen wij?
LIOF
is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg en ondersteunt innovatieve ondernemers met advies, netwerk en financiering. We zijn er voor elke startup, scale-up en mkb’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag én voor (buitenlandse) ondernemers die zich in Limburg willen vestigen. Daarnaast helpen wij met grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen. Samen met ondernemers en partners werken we toe naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg door in te zetten op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering.

De afdeling A&C
Voor zowel LIOF zelf, als de dochtervennootschappen van LIOF, zorgt de afdeling voor de planning, begroting, budgettering en financiële verslaglegging. De administratie is ook verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal projectadministraties voor verschillende (externe) fondsen en Europese subsidieregelingen. De afdeling heeft als standplaats ons kantoor in Maastricht.

Wat ga je doen?

 • Je voert administratieve werkzaamheden uit, zoals de codering van facturen, het boeken van in- en verkoopfacturen en het verwerken van bankmutaties. Je houdt het grootboek, de sub-administratie crediteuren en materiële vaste activa en projectadministratie bij.
 • Je stelt BTW aangiftes op.
 • Je voert periodieke werkzaamheden uit, zoals diverse interne controles van boekingen en balansposities en vult en controleert rapportages en overzichten.
 • Op termijn draag je bij aan de opstelling van (tussentijdse) rapportages, analyses en begrotingen.


Wat kun jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO - administratief en/of financieel gerelateerde opleiding (MEAO).
 • Je hebt relevante werkervaring (tenminste 2 jaar), bij voorkeur binnen een financiële instelling.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent zeer vaardig met ICT systemen (tenminste MS Office, Boekhoudsoftware Exact is een pre).
 • Je hebt een hand-on mentaliteit en bent proactief in je handelen. Je overziet de consequenties van je acties en pakt deze verantwoordelijk op.
 • Je weet de verbinding te leggen met collega’s (samenwerken doe je graag).
 • Je hebt een verfrissende kijk op zaken, bent kritisch op een positieve manier.
 • Je bent gericht op ontwikkeling.
 • Als teamspeler pas je je aan wisselende omstandigheden aan: of dat nou is in je werk of in de LIOF organisatie met je collega’s.
   

Wat bieden wij jou?
Je krijgt een uitdagende rol vol ontwikkelmogelijkheden en eigen inbreng in een toonaangevende organisatie met zichtbare impact. LIOF biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

We spelen in op thema’s die voor jou en LIOF belangrijk zijn, zoals persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op de economie in Limburg. Hierdoor blijf je betrokken bij je leefomgeving en maak jij maatschappelijke impact. En dat inspelen doen we best goed: onze mensen geven ons dit jaar in het medewerkersbelevingsonderzoek een 8,0.

Wanneer je moet solliciteren op deze functie?

 • Als je autonoom wilt werken in een organisatie met prima arbeidsvoorwaarden.
 • We weten dat we met een divers samengesteld team het beste in elkaar naar boven halen. We zijn benieuwd hoe jij met je eigen kwaliteiten daaraan bij kan dragen.
 • LIOF streeft naar een diverse, inclusieve groep medewerkers. Een cultuur waarin verscheidenheid een groot goed is en iedereen zich gezien voelt, is ons doel.


Is dit jouw volgende groeistap?

 • Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 2 oktober via onze sollicitatiepagina o.v.v. vacaturenummer AC-09-2022.
 • De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 41.
 • Voor verdere informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Vivian Dackus. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0646144476 of via het algemene LIOF nummer 043 3280280.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.


Wil je meer weten over werken bij LIOF? Ga dan naar onze werken-bij-LIOF pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:
Administratief Financieel Medewerker, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, Financieel, Finance, Administratief, Financiële Ondersteuner, Ontwikkelingsmaatschappij, MBO, MEAO, Venlo, Maastricht, Limburg, Brabant


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Limburg, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening