Financieel adviseur

Financieel adviseur
24-36 uur | Zeewolde


Als financieel adviseur ben jij de (financiële) sparringpartner van portefeuillehouders, directeuren, managers, regisseurs en budgethouders. Je kunt in overleg met ons je kwaliteiten inzetten rondom een vakgroep (fysiek, sociaal, bedrijfsvoering of beleid). Wij zoeken naar een goede match tussen onze ambities en die van jou. Wij willen in je investeren, zowel door een goede onboarding, training on the job en in vakopleiding. Zodat jij je kunt ontwikkelen tot een topadviseur binnen de (gemeentelijke) overheid. Wil je de overstap maken vanuit een ander vakgebied of heb je nog een weinig ervaring, wij zien je graag komen. 

Hier ga je werken:
Meerinzicht is de organisatie die voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde de adviserende, faciliterende en uitvoerende taken met betrekking tot bedrijfsvoering verricht. Een sterk samenwerkingsverband waarbij een goede proactieve dienstverlening en ondersteuning aan de gemeenten ons hoofddoel is. Waarbij de samenwerking met elkaar en de klant niet uit het oog wordt verloren. Een hart voor de samenleving helpt je ontzettend in je werk. Wil je meer weten over werken bij Meerinzicht of over Ermelo, Harderwijk en Zeewolde, kijk dan op werkenbij.meerinzicht.nl

Dit ga je doen:
Je werkt als financieel adviseur samen met een directeur, manager, regisseur of budgethouder. Proactief adviseer je over de ontwikkeling van budgetten. Zowel bij het opstellen daarvan als bij de uitvoering van het budget. Je houdt als het ware vanuit de financiële discipline de vinger aan de pols. 

Je analyseert budgetten en de uitvoering daarvan en zorgt dat de financiële data betrouwbaar is, door regie te voeren op de financiële keten. 

Je adviseert ook over business cases (beleidsvoorstellen, interventies) met name over financiële aspecten, maar een doorgewinterde financieel adviseur die zich als business partner profileert schroomt niet om achter de cijfers te kijken en mee te denken in hoe we beleid effectief en efficiënt kunnen inzetten en uitvoeren.

Last but not least, we verwachten van een financieel adviseur (noblesse oblige) ook inspanningen (niet omdat het moet, maar omdat je dat wil) om ons werk verder te vereenvoudigen. In die zin help je ons ook om het werk in de financiële keten te optimaliseren (robotics, process mining en data-analyse).

Jouw talenten:
Wij zoeken mensen die werk willen maken van hun toekomst en dit mede vorm willen geven door te kiezen voor een baan in het financiële vakgebied bij de lokale overheid. 

Juist die eigenschappen maken jou tot een goede adviseur, zeker in combinatie met:

  • Een opleiding op HBO- of WO-niveau.

  • Je vindt het leuk om samen te werken, contacten te leggen en te onderhouden.

  • Je hebt de ambitie om ervoor te gaan. Ook als het soms tegenzit.

  • Je hebt een liefde voor cijfers, voor puzzelen, je wilt weten hoe het zit.

  • Je weet met enige empathie vervelende (financiële) boodschappen te brengen. 


Dit krijg je van ons:
Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en bovenal plezier te hebben in je werk. Bij de afdeling Financiën staat verbeteren van ons dagelijks werk hoog in het vaandel. Jij draagt daaraan bij!

Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 9 (minimaal € 2.865,-/ maximaal € 4.208,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) en maximaal schaal 11 (minimaal € 3.701,- / maximaal € 5.372,-). Ook behoort een inpassing in de aanloopschaal tot de mogelijkheden;

Daarnaast kent Meerinzicht ook nog uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat is opgebouwd uit onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Naast dat je dit kan laten uitbetalen kan je ook gebruik maken van een fiscaal voordeel door gebruik te maken van bijvoorbeeld ons fietsplan of jouw contributie voor de vakbond.

  • Plaats- en tijdonafhankelijk werken en daarnaast ook goede thuiswerk voorzieningen.

  • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (max. 40 km enkele reis, mogelijkheid om fiscaal uit te ruilen met je IKB) of je volledige reiskosten als je met het OV reist.

  • Je krijgt een Chromebook of iPad (als dit nodig is) en altijd een iPhone en tevens een thuiswerkvergoeding van € 2,- netto per thuiswerkdag en Arbo middelen om je werkplek te verbeteren

  • Omdat we jouw groei en ontwikkeling belangrijk vinden krijg je ook nog mogelijkheden aangeboden voor opleidingen, cursussen, trainingen en vitaliteit.

  • Verder tref je bij ons een leuk en gezellig team en veel flexibiliteit in werktijden. Je krijgt in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie om deze te verlengen.
     

Ben je benieuwd naar al onze arbeidsvoorwaarden? Die kan je lezen op onze Werken bij website. 

Laten we kennismaken:
Zijn wij op zoek naar jou?

Als je geïnteresseerd bent stuur dan voor 8 oktober een app, e-mail of bel even met drs. Jan Inberg, manager Financiën, 06-20090873 of j.inberg@meerinzicht.nl. Dan bekijken we samen of er aanknopingspunten zijn en regelen we snel een kennismaking bij ons op kantoor.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. 



 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, Utrecht, Gemeente, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Adviseur, Overheid