Creditmanagement Specialist

Univé is voor haar locatie in Zwolle op zoek naar een:

Creditmanagement Specialist

Wie zijn wij?

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé.

We zijn een informele organisatie, waar in teams wordt gewerkt aan goede oplossingen voor onze stakeholders en klanten. Wij zijn gevestigd in Assen en Zwolle. Van onze medewerkers verwachten we – naast vakinhoudelijke kennis – resultaatgerichtheid, ondernemerschap, goede antennes voor de wensen van de klant en formule (stakeholders), verantwoordelijkheidsgevoel naar klant en organisatie. We bieden een inspirerende en open werkomgeving en de mogelijkheid je op verschillende terreinen te ontplooien.

Binnen Univé Creditmanagement zijn we volop in ontwikkeling om de hele formule te voorzien van goede rapportages en analyses van met name de klantwaarde en de financiële klantreis. We volgen onze klanten/leden van A tot Z en adviseren onze stakeholders in een effectief en efficiënt financieel klantproces op het debiteurenbeheer.

De uitdaging

Op tijd betalen, maatschappelijk verantwoord incasseren en het juist interpreteren van stuurinformatie zijn belangrijke onderdelen van de functie. Vind jij ook dat we onze klanten en stakeholders daarbij op een sociale en effectieve manier moeten helpen? Ben jij  er ook van overtuigd dat efficiënt, vakkundig en klantgericht incasseren een positieve invloed kan hebben op de klantrelatie? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Samen met het team zorg jij dat onze stakeholders maandelijks meegenomen worden in de resultaten, kan jij als geen ander adviseren op vraagstukken in het debiteurenbeheer. Je verzorgt en monitort incassowerkzaamheden voor de schade- en inkomensverzekeringsproducten bij de in- en externe (incasso)partners. Je rapporteert en analyseert de gehele debiteurenstroom en voert adequaat operationele werkzaamheden uit. Daar waar jij verbeteringen ziet horen we graag jouw mening en voorstel zodat de risico’s op wanbetaling verminderd worden. Jij ziet toe op de juiste klantbehandeling en klantreis voor kwetsbare groepen.

Wie ben jij

Voor deze functie vinden we het belangrijk dat je tenminste:

  • Een HBO opleiding juridische vaardigheden en/of Creditprofessional hebt afgerond;
  • Kennis hebt van debiteurenbeheer en -processen en deze goed kan analyseren.
  • Expert bent met Excel en gewerkt hebt met Business Information Applicatie;
  • 3 – 5  jaar (senior)ervaring in het werkveld van incasso/debiteurenbeheer B2B en B2C.

Ben je daarnaast:

  • Communicatief vaardig;
  • Analytisch;
  • Kritisch;
  • Klantgericht.

Dan komen we graag met je in contact.

Het is een pré wanneer je ook nog aan een van de onderstaande punten voldoet:

  • Ervaring en kennis van Schuldhulp en insolventie;
  • Ervaring met dagvaardingsprocedure
  • Kennis van juridische en financiële aspecten rondom SLA afspraken met externe partners (zoals incassobureau - deurwaarder) op dossiergang en/of afrekeningen.

Wat bieden wij?

We vragen veel van je. Maar we hebben je ook heel veel te bieden. Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

  • Je krijgt een prima salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Dit is maximaal € 60.474,00 op basis van een 38 urige werkweek (inclusief 13e maand, vakantiegeld exclusief variabele beloning ;
  • 13e maand;
  • Variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
  • Arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
  • 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
  • Goede studiekostenregeling;
  • Prima pensioenvoorziening;
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, maar ook een thuiswerkvergoeding, aangezien wij hybride werken binnen Univé;
  • Mogelijkheid om te sporten op het werk;
  • En natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.

Je standplaats is Zwolle, maar we werken ook vanuit ons kantoor in Assen.

Overige informatie

Solliciteren?  reageer via de sollicitatiebutton. Solliciteren kan tot en met 30 september 2022. We ontvangen graag een CV en motivatiebrief. Mocht je liever jezelf pitchen dmv een kort introductiefilmpje. Stuur dan dit filmpje naar recruitment@unive.nl. Je CV ontvangen we in dit geval wel graag door middel van een inschrijving op de vacature.

Gedurende de looptijd van de procedure zullen we geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een eerste gesprek.

Vragen?

Wil je meer weten over de procedure?  Neem dan contact op met Recruitment via Recruitment@unive.nl

Wil je inhoudelijk meer weten over de functie?

mail dan naar Cathy Meijer, manager Creditmanagent op Cathy.Meijer@unive.nl

of naar Roland ten Pas, Interim Manager Creditmanagement op roland.tenpas@unive.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Debiteuren Administratie, Gelderland, Financieel Manager, Overijssel, Zakelijke dienstverlening