medewerker planning & control

SOR zoekt een medewerker planning & control 32-36 uur
“een ervaren analyticus met een creatieve inslag”

Wat ga je doen?
Binnen SOR werkt de afdeling Financiën aan de financiële continuïteit van de organisatie. Als medewerker planning & control lever je hier een grote bijdrage aan door het opstellen van de periodieke rapportages in het kader van de planning en control cyclus, zoals de begroting en de jaarprognose maar ook de maand/kwartaalrapportages, de jaarrekening en overige verantwoordingen. Hierbij ben je ook het eerste aanspreekpunt voor vragen over de operationele zaken rond financiële, administratieve en bedrijfseconomische vraagstukken en breng je gevraagd en ongevraagd advies uit. De afdeling Financiën waar je onderdeel van uitmaakt is verantwoordelijk voor alle ondersteunende processen van SOR. Denk hierbij aan de financiële strategie- en beleidsontwikkeling en realisatie, de waardesturing, vastgoedberekeningen en de gehele financiële administratie.

Wij zijn SOR!
Een woningcorporatie die al ruim 35 jaar woonspecialist is voor ouderen. Dit doen we met 75 enthousiaste en gemotiveerde collega's binnen een informele cultuur. Zo’n 7.500 huishoudens huren een woning van SOR. Onze missie is "Een thuisgevoel voor iedereen!"

SOR is een organisatie in verandering, er ligt nieuw ondernemingsplan 2023 – 2026 met ambitieuze doelstellingen. In het nieuwe ondernemingsplan staan deze hoofdpijlers centraal: Big 5, Hospitality, Netwerkorganisatie.

Wie ben jij?
Als senior medewerker planning & control beschik je over een analytisch denkvermogen, ben je ondernemend, communicatief sterk, sta je sterk in je schoenen en heb je een klantgerichte instelling. Je pakt zaken snel op en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.

Beschik jij over de bovenstaande vaardigheden en voldoe je aan de onderstaande functie eisen dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

  • HBO werk- en denkniveau (financieel)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Communiceert goed mondeling en schriftelijk
  • Handig met automatisering en ervaring met Microsoft Office
  • Flexibel en stressbestendig (geen 9-5 mentaliteit)

Herken jij jezelf in het profiel? Dan is deze functie binnen het team Financiën je op het lijf geschreven en ben je meer dan welkom!         

Informatie
Jeroen Groote, manager Financien 
T (010) 444 55 55

Wij bieden
Een uitdagende functie in een dynamische organisatie en een marktconform salaris
(schaal I conform CAO woondiensten € 3.629,- - € 4.772,- obv fulltime)
Een contract voor een jaar en bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling

De procedure
Ben je enthousiast? Stuur jouw unieke motivatie en curriculum naar sollicitatie@sor.nl 
Wanneer je tot de geselecteerde kandidaten hoort ontvang je binnen 2 weken een antwoord
Deze vacature is tegelijk in- en extern open gesteld, bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat altijd voorrang
In de laatste fase van de procedure is screening aan de orde en wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure

SOR Botersloot 175, 3011 HE Rotterdam | www.sor.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Controlling, Zuid-Holland, Randstad, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening