Salarisadministrateur

BEDRIJFSPROFIEL

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het verwerken van salarisadministraties in de breedste zin van het woord. Ze richten zich o.a. op het maken van de loonstroken, payroll services, contractmanagement, HRM-advisering en arbeidsrecht en dat doen zij voor zowel nationale als internationale klanten. Op dit moment zijn ze op zoek naar een ervaren salarisadministrateur die de verantwoordelijkheid wil dragen voor de gehele nationale portefeuille. De internationale payrollklanten worden door je collega's afgehandeld. Omdat je met hen in een open kantoortuin zit, zijn de lijntjes kort, maar tegelijkertijd heb je wel een heel zelfstandige rol binnen het kantoor. De 2 kantoren waarin de medewerkers zitten hebben een frisse en moderne uitstraling en de sfeer is laagdrempelig. Er is geen sprake van hiërarchie. De eigenaren zijn meewerkend voorman en geven je alle flexibiliteit en vrijheid om je werkzaamheden te doen. De sfeer is heel gemoedelijk en men is heel open naar elkaar. Het groot deel van de medewerkers is dan ook al zo'n 10 tot 12 jaar in dienst. Er wordt hard gewerkt, maar overwerken komt (bijna) niet voor, ook niet in de piekperiodes. 

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als senior salarisadministrateur krijg je de verantwoordelijkheid voor je eigen nationale klantenportefeuille. Je wordt verantwoordelijk voor deze afdeling binnen de organisatie en hebt een minder ervaren collega die je ondersteunt met alle werkzaamheden. Je bent aanspreekpunt voor je klanten en naast het genereren van de loonstroken, sta je hen bij met al je kennis voor de uiteenlopende vragen die je binnen krijgt. Je hoeft hier geen uren te schrijven, wat een groot verschil is ten opzichte van veel accountantskantoren, maar je hebt wel dezelfde variatie in je klantenportefeuille en bent zowel uitvoerend als adviserend bezig. Je maakt zelf de offertes voor je klanten en mocht je de klantenportefeuille willen uitbreiden, dan krijg je hier gelegenheid voor.

FUNCTIE EISEN

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat je als persoon past bij het kantoor. Nuchter, to-the-point en heel collegiaal. Het is belangrijk dat je voor collega's klaar staat, want dat is de insteek binnen de teams. Je kunt tegen hectiek en schakelt snel tussen verschillende vraagstukken. Je communiceert gemakkelijk met klanten, hebt de nodige ervaring opgedaan als salarisadministrateur en bent bekend met verschillende Cao's. Kennis van Nmbrs is zeer wenselijk, Unit4 is een pré.

WAT KRIJG JE

  • een goed salaris
  • een pensioenregeling
  • een aantrekkelijke variabele bonus
  • 28 vakantiedagen
  • een functie waarbij je geen uren hoeft te schrijven en niet hoeft over te werken
  • diverse opleidingsmogelijkheden waarvoor de studiekosten vergoed worden

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker