Tax advisor

BEDRIJFSPROFIEL

Voor een middelgroot kantoor zijn wij op zoek naar een belastingadviseur met 3 tot 5 jaar werkervaring ter uitbreiding van het fiscale team van 10 belastingadviseurs. De klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit grote, nationale (en internationale) MKB-bedrijven. De grotere familiebedrijven vormen een belangrijk deel van de klanten. Afhankelijk van je ervaring en je wensen wordt de klantenportefeuille samengesteld. Ondanks dat het om een grote, internationale organisatie gaat, zijn de vestigingen relatief klein. Dat betekent dat je meer vrijheden in je functie hebt, maar ook meer verantwoordelijkheden. De vestigingen variëren namelijk van 30 - 70 medewerkers, waardoor je iedereen op je kantoor gemakkelijk leert kennen. De sfeer onder de collega's wordt gekenmerkt door ondernemendheid en scherpzinnigheid. 

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als tax advisor of belastingadviseur kom je in een fiscaal team terecht van 12. Je richt je op advieswerkzaamheden voor jouw klanten, voornamelijk nationale MKB-klanten en dga's. Complexe aangiften stel je zelf samen en je reviewt aangiften die zijn opgesteld door collega's. Je ondersteunt bij bezwaar- en beroepsprocedures en wordt opgeleid om dit volledig zelfstandig te kunnen gaan oppakken. Voor specifieke vraagstukken, op het gebied van BTW bijvoorbeeld, werk je samen met collega's. In dit team zit veel ervaring waar je jezelf aan kunt optrekken om je verder te ontwikkelen.

FUNCTIE EISEN

Als tax advisor of belastingadviseur heb je ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring opgedaan bij een belastingadvieskantoor. Je hebt voorbereidende advieswerkzaamheden verricht en wilt in een volgende stap je ervaring voor grote, nationale (en internationale) MKB-klanten verder uitbreiden. Je zoekt een team waar meerdere ervaren collega's zitten waarvan je kennis kunt overnemen en hebt de ambitie om je eigen portefeuille zelfstandig te bedienen. Ben je ondernemend, dienstverlenend en studerend voor NOB? Dan komen ze graag met je in gesprek.

WAT KRIJG JE

Een salaris tussen € 3.000,00 en € 3.600,00 bruto per maand, een leaseauto, een contract voor onbepaalde tijd, 32 vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. En naast interessante arbeidsvoorwaarden vind je hier dynamiek, een enthousiaste club met professionals die niet alleen zakelijk maar ook op persoonlijk vlak met elkaar optrekken en alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vak en van grote betekenis te zijn in de verdere groei van het team.

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Juridisch, Noord-Brabant