Senior assistent audit in Amsterdam

De werkzaamheden van een senior assistent audit bestaan uit het controleren van de financiële verantwoording van een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe en gespecialiseerde onderdelen van controleopdrachten. Je bent veel zelfstandig aan het werk, meestal bij cliënten op locatie. Daarnaast heb je een leidinggevende rol richting (junior) assistenten. Je beantwoordt hun vragen, begeleidt ze bij cliënten, houdt budgetten onder controle en reviewt hun werkzaamheden. Je hebt veelvuldig contact met cliënten, ook voer je (eind)besprekingen.

Naast de audit werkzaamheden kun je ook betrokken worden bij bijzondere opdrachten. Denk hierbij aan due dilligence onderzoek, IT-audit, data-analyses maar als je het leuk vindt ook aan samenstel- of fiscale werkzaamheden (maar dat is geen verplichting).

Je stelt je in het werk explorerend en professioneel kritisch op, je vraagt door om zaken helder te krijgen om voor jezelf een standpunt te vormen. Je weet (beroepsethische) waarden en normen in dialoog bespreekbaar te maken, waarbij je je bewust bent van onze maatschappelijke rol. In ons werk staat kwaliteit en integriteit voorop.

Wat neem je mee?
- Afgeronde master Accountancy
- 6-9 jaar relevante werkervaring
- Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
- Cijfermatig inzicht en communicatieve vaardigheden
- Bij voorkeur al ervaring met Caseware en IDEA

Wat krijg je?
- Goed carrièreperspectief
- Leaseauto of mobiliteitsbudget 
- Volledige studiekostenverzekering
- Premievrij pensioen
- 29,5 vakantiedagen + 9,5 verlofdagen bijkopen of verkopen
- Eindejaarsuitkering
- Goede werk privé balans

Team

Onze vestiging in Amsterdam bestaat uit circa 47 collega’s, waarvan ongeveer 21 in de controlepraktijk werkzaam zijn. De controlewerkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten. Je werkt in kleine gevarieerde teams dicht bij de cliënt!

Wij zijn een Great Place To Work - Certified 2020/2021!

We zijn voor het tweede jaar op rij door het bedrijf Great Place To Work (GPTW) Nederland gecertificeerd. GPTW onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er voldaan is aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen de titel ‘Great Place To Work Certified’ dragen. In het onderzoek springt de familiecultuur, kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijke behandeling van PKF Wallast eruit. We zijn zeer trots op dit resultaat maar zien ook nog volop mogelijkheden om continu te verbeteren en samen verder te bouwen aan PKF Wallast.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Parttime, Audit, 5-10 jaar, Auditor, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie