Assistent accountant agrarisch

BEDRIJFSPROFIEL

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor. Het kantoor heeft een zeer diverse klantenportefeuille en werkt voor niet beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, non-profit organisaties en particulieren. Ook de diensten die zij verlenen lopen zeer uiteen. Naast bedrijfseconomisch en fiscaal advies houden zij zich onder andere bezig met estate planning, corporate finance, pensioenadvies en juridisch advies. Cross-selling maakt deze organisatie interessant voor jou als werknemer. Er zijn vele specialisten die je in kunt zetten op de vraagstukken van je klant. Je kennis wordt daardoor verbreed en je leert veel mensen binnen de organisatie kennen. De lijnen zijn kort, dus je kunt als assistent accountant snel schakelen met o.a. ervaren (assistent) accountants en belastingadviseurs.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als assistent accountant kom je in een goed geautomatiseerde omgeving terecht, waarbij het gehele proces grotendeels digitaal verloopt. Jij verzorgt administraties op kantoor en op locatie bij je klanten, controleert of de administraties kloppen en stelt vervolgens de jaarrekeningen samen. Je krijgt zowel eenvoudige administraties om te verwerken als de complexere administraties bij bedrijfsoverdrachten of -beëindiging en stelt de fiscale aangiften op. Je bekijkt samen met je klanten hoe je de administraties optimaal in kunt richten en komt ook hiervoor veel bij hen op locatie. Vind je de werkzaamheden als assistent accountant leuk, maar wil je niet alleen maar op kantoor je werkzaamheden verrichten? Dan zou deze functie goed bij jou kunnen passen.

FUNCTIE EISEN

Je hebt als assistent accountant minimaal 2 jaar ervaring en wil graag meer klantcontact. Je zoekt een kantoor waar ervaren assistent accountants je kunnen begeleiden en waar veel aandacht is voor je persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Je gaat graag in gesprek met mensen, hebt een brede interesse en bent bezig met het behalen van je titel of wilt dit traject gaan starten. Ben je sociaal en communicatief sterk en zoek je meer klantcontact? Dan kom ik graag met je in contact.

WAT KRIJG JE

Je komt in een hele informele setting terecht. Het salaris is aantrekkelijk en daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden. De secundaire voorwaarden zijn goed, je krijgt actieve loopbaanbegeleiding en er zijn veel mogelijkheden om van assistent accountant door te groeien tot accountant en/of adviseur.

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant