Relatiebeheerder

BEDRIJFSPROFIEL

Dit kantoor is relatief klein, maar heeft zich heel ver ontwikkeld op het gebied van automatisering. Zij werken volledig in de cloud, waardoor klanten altijd bij de actuele stuurinformatie kunnen. Het kantoor is volledig gedigitaliseerd en voor de medewerkers is daardoor meer ruimte ontstaan voor advisering. De lijnen met de klanten zijn daardoor erg kort. De teams worden aangestuurd door teamleiders, die al een aantal jaren werkzaam zijn bij het kantoor. Zij kunnen je als nieuwe collega snel wegwijs maken in de organisatie. Het kantoor heeft een moderne, frisse uitstraling en de kleinere teams kennen een hechte sfeer. En niet alleen de resultaten tellen; er is ook veel aandacht voor het werkplezier. Regelmatig vinden er borrels en uitjes plaats, waar je aan deel kunt nemen en de lunch wordt dagelijks door het kantoor verzorgd.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als relatiebeheerder en (aankomend) accountant ben je aanspreekpunt voor een eigen klantenportefeuille. Eén van je collega's richt zich meer op vaktechniek, waardoor jij jezelf meer kunt richten op advisering van je klanten, productontwikkeling en commercie. Je zorgt voor de review van de werkzaamheden van je collega's en voert besprekingen met je klanten. Niet zozeer over de jaarrekening, maar over de toekomstplannen van de ondernemingen. Ook gedurende het jaar kom je vaak bij je klanten. Doordat het samenstelproces goed ingericht is en klanten tussentijds volledig op de hoogte zijn van de stand van zaken, kun jij met hen in gesprek en proactief adviseren. Je valt rechtstreeks onder de directie, dus je kunt snel schakelen en krijgt alle gelegenheid om mee te denken over de bedrijfsvoering.

FUNCTIE EISEN

Om in aanmerking te komen voor de functie heeft het de voorkeur dat je een vergelijkbaar profiel hebt als de huidige teamleiders, namelijk een afgerond of vergevorderd AA-traject en een aantal jaren relevante ervaring. Dit kantoor is innovatief en de lijnen zijn kort, waardoor je eindverantwoordelijkheid krijgt en mee kunt denken in de ontwikkeling van producten en diensten. Je communiceert direct, je bent adviesvaardig en collegiaal.

WAT KRIJG JE

Je salaris ligt tussen de € 3.300,00 en € 4.800,00 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Ook de secundaire voorwaarden zijn goed geregeld, zoals een leaseauto, een pensioenregeling en verdere opleidingsmogelijkheden en cursussen. Je krijgt een zelfstandige functie waarbij je eindverantwoordelijkheid draagt voor je klanten en collega's.

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant AA, HBO+, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Brabant