Junior Controller

Werken bij Expert
Expert is een sterk groeiende franchiseorganisatie binnen de consumentenelektronica met 140 winkels, waarbij de klant, de winkel en het ondernemerschap centraal staan. Naast een zeer hoge naamsbekendheid met onze servicepropositie, hebben we een geïntegreerde e-commerce strategie, waarbij Expert.nl als tweede winkeldeur geplaatst is, de winkel staat in alles centraal.

Bij Expert heeft elke Expert ondernemer de vrijheid om te ondernemen zoals hij of zij wil ondernemen. Dat geldt ook voor onze collega’s op het hoofdkantoor. Je krijgt bij Expert de ruimte om invulling te geven aan de functie op de manier die het beste past bij jou en je team. Ons eerste antwoord is nooit nee. Je bent welkom om je ideeën met ons te delen. Zo komen de kwaliteiten van alle Expert medewerkers goed tot hun recht!

Vanuit het hoofdkantoor in Nijkerk leveren we maximale ondersteunende diensten aan onze 140 winkels op het gebied van o.a. verkoop, inkoop, marketing, winkelinrichting, service, e-commerce, opleidingen, automatisering en bedrijfsvoering.

 

Wij zijn voor de afdeling Controlling op zoek naar een:

Junior Controller

 

Je ondersteunt de Controller in zowel business control en financial control. Je voorziet interne en externe stakeholders van (financiële) bedrijfsinformatie door onder andere het beheersen van de omzetstroom, het controleren van inkoopafspraken en door het ondersteunen bij de maand- en jaarafsluitingen. Op den duur ga je interne audits ontwikkelen en uitvoeren, ga je een bijdrage leveren aan het budgetproces en neem je initiatief met betrekking tot verbeteringen binnen de organisatie. Bovendien is er voldoende ruimte voor financiële analyses, projectontwikkeling en ICT-control. Een veelzijdige en afwisselende functie in een groeiende en ambitieuze organisatie.

Wie zoeken we?
Je bent ondernemend, houdt wel van een uitdaging en weet je doelen te behalen. Bovendien herken je je in de volgende zaken:

Je bent een enthousiaste Junior Controller
Je snapt dat het belangrijk is dat de organisatie over de juiste informatie beschikt. Je gaat geen uitdaging uit de weg en je bent in staat deze informatie duidelijk en tijdig te communiceren. Door werkzaam te zijn in het Finance & Control team krijg je veel mee van de processen, de ontwikkelingen en de belangen.

Je hebt expertise
Je voelt je thuis in de wereld van cijfers en controlling en weet wat er speelt binnen de organisatie. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen en trends op het accountancy en control vlak en weet deze adequaat toe te passen in Expert’s bedrijfsprocessen.

Je hebt oog voor detail
Je bent je ervan bewust dat je secuur moet zijn en dat je de juiste tools gebruikt op basis van de beschikbare informatie en middelen. Jij houdt het overzicht op je werkzaamheden.

Je bent ondernemend
Je kan snel schakelen, neemt graag het initiatief, denkt mee met het team en de organisatie en ziet uitdagingen in het behalen van doelstellingen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent in staat om veel werk te verzetten. Resultaten boeken geeft voldoening.

Je bent service gericht
Je ondersteunt je collega’s, je beantwoordt vragen en geeft informatie over de voortgang.

Wat vragen we?

  • Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur accountancy of bedrijfseconomische opleiding.
  • Ervaring in Dynamics Business Central is een pré.
  • Je hebt tenminste al enige relevante (stage-) of werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Daarnaast ben je leergierig en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen.
  • Tot slot ben je tussen de 32 uur en 40 uur per week beschikbaar en woon je in Nijkerk of omgeving.

Wat bieden wij jou?
Expert groeit. En jij groeit vanzelfsprekend met ons mee. Bij ons krijg je niet alleen een prima salaris, maar ook een premievrij pensioen en een prima bonusregeling. En misschien nog wel het belangrijkste: je komt terecht in een werkomgeving met leuke collega’s, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Na je inwerkperiode heb je de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Expert biedt daarom ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Kom jij het maken bij Expert?
Spreekt de functie van Junior Controller jou aan? Solliciteer dan op deze functie via onze sollicitatiepagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Randstad, Controller, Gelderland, Financial Controller