Medewerker Debiteurenadministratie

Houd jij van afwisseling en verantwoordelijkheid? En draai jij je hand niet om voor een overzichtelijk debiteurenbeheer? Kom dan bij ons werken.

Houd jij van afwisseling, dynamiek en verantwoordelijkheid? Draai jij je hand niet om voor het voeren van een overzichtelijk debiteurenbeheer? Dan is onze functie medewerker Debiteurenadministratie jou misschien op het lijf geschreven. Het ene uur ben je bezig met het facturatieproces of aanmaningen; het andere uur ben je druk aan de telefoon om collega’s uit de organisatie te helpen met hun financieel administratieve vragen. Samen met je teamgenoten vorm je een soort helpdesk. Bepaald geen saaie baan. Enthousiast geworden? Solliciteer dan en ga aan de slag als medewerker Debiteurenadministratie.

Jouw baan
Je gaat werken in de sector Concern Service Centrum (CSC) binnen de unit Financiële en inkoopadministratie (FIA). Dit is de centrale plek waar alle financieel administratieve zaken vanuit onze organisatie bij elkaar komen. Jij zorgt dat het beheer van het debiteurenbestand bij jou in goede handen is. Je boekt de banktransacties en regelt een tijdige facturatie aan klanten. Je maakt nieuwe debiteuren en crediteuren aan en behandelt aanmaningen. Als dat nodig is, neem je op tijd contact op met zowel de klant als de debiteur. Je weet prima raad met het beheer en de afwikkeling van oninbare vorderingen. Periodiek zorg jij voor de afstemmingen van deze vorderingen. Natuurlijk is het voor jou een vanzelfsprekendheid dat alle informatie netjes in ons digitale archief is terug te vinden. Signaleer je onvolkomenheden of (technische) knelpunten dan denk je mee over procesverbeteringen en geeft dat ook aan.

Kortom, je hebt een veelzijdig takenpakket en draagt graag je steentje bij aan het gehele team. Komen veel dingen tegelijkertijd op je af? Dan raak je niet in de stress. Jouw gestructureerde en nauwkeurige manier van werken geven je overzicht en kalmte. Uiteraard houd je ervan om alles uit jezelf te halen en bij te dragen aan het teamresultaat.

Dit bieden wij

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 29.492 en € 41.813 (schaal 6) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuzebudget van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
 • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per 5 jaar.
 • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
 • Goede balans tussen werk en privé: bij ons is 36 uur fulltime. Wil je minder werken? In overleg is veel mogelijk.
 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een baan op ons eigentijdse locatie in het centrum van Haarlem, met dynamische werkplekken die passen bij de werkzaamheden die je op dat moment wilt doen: van stiltezone tot ontmoetingsplein met koffiebar.

En dat is nog niet alles. Lees op www.noord-holland.nl/werkenbij waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga jij werken
Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Als medewerker Debiteurenadministratie val je onder Concernzaken. De directie Concernzaken adviseert en ondersteunt het bestuur en de collega’s van de andere directies bij de bedrijfsvoering. Het team debiteuren- crediteurenadministratie bestaat uit 4 collega’s. We zijn een hecht team waar de sfeer eerlijk, open en transparant is. Ieder weet waar de ander mee bezig is en op piekmomenten helpen we elkaar. We starten elke werkdag met onze dagstart. Hierdoor hebben we dagelijks contact met elkaar. Onze werkzaamheden worden dan doorgenomen, maar we praten dan ook over zaken die niets met ons werk te maken hebben.

Dit ben jij

 • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling
 • Je hebt oog voor detail en werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Je bent proactief, zelfstandig en oplossingsgericht. Je wacht niet af, maar neemt initiatief en durft vragen te stellen
 • Je bent communicatief sterk. Je schakelt snel en werkt makkelijk samen met verschillende typen mensen

Verder heb je:

 • Een afgeronde mbo-opleiding in financiële richting
 • Ervaring in het zelfstandig voeren van een debiteurenadministratie
 • Boekhoudkundige kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie
 • Bij voorkeur ervaring met financiële systemen als SAP
 • Goede kennis van Excel en Outlook.

Word onze nieuwe collega
Stuur voor 28 augustus 2022 via onze sollicitatiepagina. Wij ontvangen graag jouw reactie met een actueel cv en motivatiebrief t.a.v. Ammar Azmi, Unitmanager financiële- en inkoopadministratie. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Ammar via 06 – 52 02 23 77. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.

Goed om te weten

 • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
 • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Debiteuren Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Overheid