Accountant RA

BEDRIJFSPROFIEL

Ter uitbreiding van een middelgroot kantoor zijn wij op zoek naar een Accountant RA. Het kantoor heeft 3 vestigingen en verricht controle-, samenstel- en fiscale werkzaamheden en loonadministraties. Zij kennen een platte structuur, waardoor de medewerkers veel vrijheid krijgen. De cultuur is informeel zakelijk en kenmerkt zich door nuchterheid. Vennoten zitten soms figuurlijk met hun handen in de klei. Arbeidsvoorwaarden en de pensioenregeling zijn goed geregeld en meteen een vast contract behoort tot de mogelijkheden. Het kantoor is volledig geautomatiseerd, waardoor je locatie onafhankelijk kunt werken. 

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als extern accountant RA krijg je een MKB-portefeuille toebedeeld waarvoor je de verantwoordelijkheid draagt. De nadruk ligt niet op commerciële activiteiten maar op vakinhoudelijke kennis en relatiebeheer. Je portefeuille is bij aanvang namelijk voor minimaal 80% gevuld met controleklanten waarvoor je verantwoordelijk bent. Naast het reviewen van werkzaamheden van je collega's en hen begeleiden in kennis en ontwikkeling, ben je veelal met klanten in gesprek. Dit zijn ondernemingen in allerlei verschillende branches. Daarnaast ben je direct betrokken bij het verder optimaliseren van het proces en waarborging van het kwaliteitsniveau binnen de organisatie.

FUNCTIE EISEN

Om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen ben je als Accountant RA in het bezit van je RA-titel en heb je ervaring als extern accountant voor controleplichtige ondernemingen. Bij voorkeur ondernemingen in het midden en kleinbedrijf en vermogende particulieren Je bent vaktechnisch sterk en haalt je voldoening uit de samenwerking met je collega's en de advisering van je klanten. Je bent communicatief sterk, schakelt snel en legt gemakkelijk contacten met je klanten. Omdat de organisatiestructuur korte lijnen heeft, is het van belang dat je pragmatisch ingesteld bent en ook open staat voor werkzaamheden die niet persé bij je functie horen. Je maakt als Accountant RA onderdeel uit van een hecht team van ervaren en minder ervaren (assistent) accountants, wat elkaar ondersteunt waar nodig.

WAT KRIJG JE

  • Salaris tussen de € 4.800,00 en € 6.000,00, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
  • een goede pensioenregeling;
  • een vast contract;
  • een auto van de zaak;
  • 27 vakantiedagen;
  • flexibiliteit in werktijden en locatie

CONTACT INFORMATIE

  • Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant RA, Audit, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Noord-Brabant