Tax Consultant M&A

DIT GA JIJ DOEN
In onze M&A praktijk begeleiden wij nationale en internationale klanten bij potentiele overnames van Nederlandse targets. In de rol van Tax Consultant M&A ben je medeverantwoordelijk voor de fiscale begeleiding van het gehele acquisitietraject bestaande uit onder andere: de fiscale due diligence, het bedenken van de transactie- en financieringsstructuur tot het begeleiden van de transactiedocumentatie. Je bent veel in contact met onze collega’s en klanten in de US en UK en heb je intensief contact met het financial due dilligence team. In onze advisering zitten wij ook vaak met de CFO, controller en/of (uiteraard) belastinginspecteur aan tafel. In deze functie zal je (deel)opdrachten aansturen en de relevante deadlines bewaken.

Onze fiscalisten staan niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervullen ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken bij RSM en in ons team is de mogelijkheid om je breed en divers te ontwikkelen. Aangezien wij een startende en enthousiaste groep met medewerkers hebben, zal het begeleiden en verder ontwikkelen van onze assistenten en werkstudenten ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn.

DIT BEN JIJ
In de rol van Tax Consultant M&A beschik je over een relevante fiscale achtergrond en ben je vertrouwd met de brede internationale fiscale dienstverlening. Jij bent een gedreven fiscalist en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet een opdracht al geheel zelfstandig op te pakken en ondersteuning in te schakelen als dat nodig is. Je bent flexibel en levert een positieve bijdrage aan het M&A Tax team.

Als Tax Consultant M&A herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde fiscale of economische opleiding op universitair niveau; 

  • Minimaal 2-4 jaar aan relevante fiscale en M&A ervaring;

  • Werkervaring met het begeleiden en ontwikkelen van de minder gevorderde medewerkers en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in uiteenlopende situaties, zowel mondeling als schriftelijk. Engelse is een pre;

  • Staat open - op termijn - voor een uitzending naar een van onze RSM kantoren in de VS;

  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 

  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.

  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.

  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw nieuwe job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ
Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Joris Hemmes
Telefoonnr. werk: 06 82 06 80 00
E-mail werk: jhemmes@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Financieel Medewerker