(Senior) Tax Manager

DIT GA JIJ DOEN
Samen met jouw toekomstige collega’s bedien je verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij de klant, op ons moderne kantoor in Amsterdam of vanuit jouw eigen thuiskantoor. Je staat niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervult ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken in ons team is de mogelijkheid om je direct te onderscheiden en een eigen stempel op het werk te drukken.

Je beschikt als (Senior) Tax Manager over een relevante fiscale achtergrond en je bent vertrouwd met de fiscale dienstverlening. Je zit vaak met de ondernemer en/of DGA zelf aan tafel. Het begeleiden en verder ontwikkelen van onze medewerkers zal ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn.

“Op de fiscale afdeling ga je in deze rol te werk als generalist. Je komt in aanraking met het hele spectrum van belastingen; vennootschapsbelasting nationaal en internationaal, dividendbelasting, omzetbelasting, loonheffing en inkomensbelasting et cetera. Naar mijn mening een mooie en complete rol .” (Monique Bakker, Tax Manager)

DIT BEN JIJ
Je bent gedreven in je persoonlijke & professionele ontwikkeling, waarbij je ook verder kijkt dan jouw eigen rol. Je bent aanspreekpunt voor onze junior collega’s en begeleidt hen bij de dagelijkse werkzaamheden alsook in hun ontwikkeling. In een probleem zie jij de uitdaging om de juiste oplossing te vinden.

Als (Senior) Tax Manager herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde fiscale of economische opleiding op universitaire niveau;

  • Minimaal 5 jaar relevante generalistische werkervaring met een afgeronde beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB);

  • Cliëntgericht en stressbestendig;

  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je herkent jezelf in onze waarden: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel staan en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitstekende en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling

  • Verschillende interessante verlofregelingen

  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.

  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000 professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ 
Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Joris Hemmes
Telefoonnr. werk: 06 82 06 80 00
E-mail werk: jhemmes@rsmnl.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO+, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Randstad, Noord-Holland, Financieel Medewerker