Junior assistent accountant

BEDRIJFSPROFIEL

Dit kantoor kenmerkt zich door de nuchtere bedrijfscultuur. Misschien heeft dit deels te maken met de klantenportefeuille (regionaal MKB en agrarisch), misschien door de kleinere kantoren in de dorpen, maar je merkt direct de toegankelijkheid en informele sfeer. De organisatiestructuur is heel plat en als junior assistent accountant werk je rechtstreeks met een ervaren assistent of met de vennoot samen. De vennoten hebben allemaal een RA-titel, maar het kantoor verricht geen controlewerkzaamheden. Ze richten zich op samenstel- en fiscale werkzaamheden en salarisadministratie. In totaal werken er zo'n 70 medewerkers, verdeeld over de kantoren. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een junior assistent accountant voor de MKB-klanten.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als junior assistent accountant zorg je ervoor dat de financiële administraties van je eigen klanten op tijd en juist geboekt worden. Sommige klanten boeken de administraties zelf en aan jou de taak om te controleren of alles correct gebeurt. Jij levert de afgesloten administraties namelijk aan bij je collega's, die vervolgens de jaarrekeningen samenstellen. Je onderhoudt zelf contacten met je klanten om ontbrekende stukken op te vragen en je denkt mee over een efficiënte administratieverwerking. De meeste werkzaamheden verricht je op kantoor, maar je kunt ook bij klanten op locatie de administratie verwerken, wanneer je dat leuk lijkt. Zo leer je je klanten nog beter kennen. Je krijgt als junior assistent accountant veel vrijheid en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan kun je vervolgstudies oppakken, maar dat is geen vereiste.

FUNCTIE EISEN

Je hebt de MBO Accountancy / Administrateur of HEAO BE/AC afgerond en wilt graag aan de slag als junior assistent accountant. Je houdt je graag bezig met financiële administraties en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je zoekt een functie waarbij je zelf contacten kunt onderhouden met je klanten in een zelfstandige functie. Je werkt heel nauwkeurig, raakt snel vertrouwd met geautomatiseerde processen en softwarepakketten en werkt oplossingsgericht. Je wilt graag service leveren en dat doe je met een glimlach. Heb je een paar jaar ervaring, maar vind je juist de administraties het allerleukst? Ook dan ben je van harte welkom voor een gesprek.

WAT KRIJG JE

- salaris tussen € 1.800,00 en € 2.400,00
- 29 vakantiedagen
- pensioen met eigen bijdrage
- vergoeding van zakelijke kilometers
- mogelijkheid tot een laptop

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Junior Assistent Accountant