Teammanager stafbureau

Wij zijn op zoek naar een

Teammanager stafbureau

32-38 uur

Het stafbureau van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is op zoek naar een teammanager. Het CDFD ondersteunt de minister van Financiën door te waarborgen dat het vakbekwaamheidsstelsel voor financieel adviseurs adequaat functioneert. Het team brengt advies uit, zorgt voor de erkenning van Wft-exameninstituten, houdt toezicht op hun examenafname, ontwikkelt  examenvragen en houdt die up-to-date. Wil je werken in een hecht team? Ben je een inspirerende en vanuit de inhoud coördinerende teammanager? Ben je in staat medewerkers met een diverse professionele achtergrond integraal te laten samenwerken? Wil je het team enthousiasmeren en helpen zich verder te ontwikkelen? Solliciteer dan snel en wees welkom!

Wie zijn wij?
Financieel adviseurs moeten over relevante diploma’s beschikken voordat zij mogen adviseren over financiële producten. Adviseurs kunnen deze diploma’s behalen en onderhouden door examen te doen: de Wft-examens. Daarvan worden er jaarlijks circa 70.000 afgenomen. Het CDFD zorgt voor de constructie van deze Wft-examens in de digitale centrale examenbank. Een stafbureau bestaande uit tien medewerkers en een dagelijkse leiding ondersteunt het College bij de uitoefening van zijn taken.

Wat ga je doen?
Je krijgt de dagelijkse leiding over het stafbureau CDFD en bent verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het beleid. Onderdeel daarvan is het opstellen en bewaken van de begroting van het CDFD ter grootte van circa €2,2 miljoen. Ook ben je woordvoerder namens het CDFD en onderhoud je contacten met het ministerie, de Dienst uitvoering Onderwijs (DUO), exameninstituten en de examensoftwareleverancier. Je bevordert de samenwerking tussen de verschillende organisaties in de examenafnameketen en je legt periodiek verantwoording af aan het CDFD. Samen met het team zorg je voor het continu verbeteren van processen en dienstverleningen. Dit allemaal om goed aan te sluiten op de behoefte van examenkandidaten en exameninstituten. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de resultaten.

Je geeft leiding aan een enthousiast team van betrokken professionals. Jullie zorgen samen voor een prettig werkklimaat. Een omgeving waarin medewerkers hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten en het werk effectief en efficiënt kunnen uitvoeren. Jij valt daarbij onder verantwoordelijkheid van de voorzitter van het CDFD. Verbindingen leggen en mensen met elkaar in contact brengen, is een essentieel onderdeel van jouw functie.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau (rechten/ bestuurskunde).
  • Affiniteit met examinering is een pre.
  • Je bent een stevige gesprekspartner voor partijen in de financiële dienstverlening.
  • Je bent klantgericht.
  • Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit
  • Je bent een netwerker.
  • Je bent een gewaardeerd sparringpartner.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met leidinggeven en je bent aantoonbaar succesvol in het leiden en coachen van een team professionals.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Affiniteit met ICT-innovaties is een pre.

Wat bieden wij?
De stichting CAOP te Den Haag  zorgt voor het personele en materiële beheer van het CDFD. Het CAOP wordt je werkgever, biedt huisvesting en verzorgt de financiële administratie. Het CAOP is gehuisvest aan het Lange Voorhout in het hart van (bestuurlijk) Den Haag.

Je start met een tijdelijke aanstelling met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met ervaren collega’s. Het CAOP biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 7.074,58,- (schaal 13 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuzebudget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het CAOP biedt een open en vrije werkomgeving waar initiatief en innovatie op waarde geschat worden. Je kunt je werkuren flexibel indelen en je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wil je meer informatie?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Fazilet Beekveldt (secretaris CDFD) via 070 37 65 860. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk (HRM adviseur) via 070 37 65 959.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie? Laat dan je sollicitatiebrief en cv achter op onze sollicitatiepagina en wij nemen contact met je op. Een capaciteiten- en talententest kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure net als een integriteitsscreening.

Het CAOP maakt zich sterk voor betekenisvol werk. We staan middenin de samenleving en werken dagelijks aan maatschappelijke uitdagingen. Wij willen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt binnen het CAOP. We geloven dat verschillen bijdragen aan een betere samenwerking en een beter eindresultaat. Daarom zetten wij ons in voor een diverse en inclusieve werkomgeving waarin iedereen het beste tot zijn recht kan komen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Consultancy, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Financieel Manager, Overheid