Medewerker Salarisadministratie

Kom jij ons versterken?

 

Medewerker Salarisadministratie
Fulltime - Alkmaar

 

Afdeling Finance is een onderdeel van Shared Services binnen DEKRA. De afdeling is het aanspreekpunt voor alle finance gerelateerde vraagstukken binnen DEKRA entiteiten met vestigingen in heel Nederland. Je werkt voornamelijk vanuit Alkmaar. Omdat we onderdeel zijn van Shared Services vind je het geen probleem om te reizen en af toe te werken vanuit een andere locatie.

Wat ga je doen als medewerker salarisadministratie?

Jij zorgt dat het administratief in orde is en draagt een grote bijdrage aan de verloning van meer dan 1.000 medewerkers. Je houdt je bezig met het doorvoeren en controleren van mutaties, loonbelasting aangiftes verzorgen en journaalposten beoordelen.

Een afwisselende en verantwoordelijke baan! Heten we jou binnenkort welkom in ons finance team?

Verantwoordelijkheden

 • Je administreert, controleert en verwerkt personeelsmutaties in ons salarissysteem (wij werken met AFAS);
 • Het verwerken van de (over)uren, reiskosten, declaraties en andere mutaties;
 • Je zorgt voor de juiste journaalposten voor de financiële administratie;
 • Je verzorgt de loonbelasting aangiftes;
 • Het verzorgen van proforma berekeningen;
 • Het beantwoorden van vragen m.b.t. de salarisadministratie in AFAS;
 • Aanleveren van pensioengegevens aan de pensioenuitvoeringsorganisaties;
 • Aanleveren van loongegevens aan verzekeraars ten behoeve van werknemersverzekeringen;
 • Het klaarzetten van loonjournaalposten;
 • Het klaarzetten van betaalbestanden.

Jij brengt mee

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en staat te poppelen om direct zelfstandig aan de slag te gaan;
 • Je bent bekend met AFAS;
 • Je bent flexibel, kunt snel schakelen en weet overzicht te bewaren;
 • Je bent in bezit van een PDL-diploma.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Via ons DEKRA Global Learning Management System heb je de mogelijkheid om diverse online trainingen te volgen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audit, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Minke van Puijenbroek. Zij is te bereiken op +31 6 15 17 24 60 of stuur haar een mailtje via recruitment.nl@dekra.com.

Solliciteren op de functie van medewerker salarisadministratie

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Salaris Administratie, Industrie/Techniek, Noord-Holland, Financieel Medewerker