Medewerker Crediteurenadministratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Kom jij ons versterken?

 

Medewerker Crediteurenadministratie
Fulltime - Arnhem

 

Wat ga je doen als medewerker salarisadministratie?

Je gaat je bezighouden met administratie, met als hoofdtaak crediteuren. Je controleert, boekt en bereidt betalingen voor van facturen. Je zorgt dat de factuur bij de juiste persoon terecht komt binnen de organisatie en zorgt voor een correcte follow-up. Je adviseert en controleert. Kortom, jij zorgt dat het crediteurenproces gladjes verloopt.

We zitten midden in een overgang naar een nieuw factuurverwerkingssysteem (VIM). Dit gaat jouw werk straks vergemakkelijken. Maar voordat we zover zijn, vergt dit voorwerk. Het systeem moet ingericht worden, huidige processen moeten onder de loep genomen worden, werkwijzen moeten aangepast worden en collega’s moeten getraind worden in het gebruik van het nieuwe systeem. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig! Geen probleem, jij maakt dat systeem eigen. Je vindt het dan ook leuk om mee te denken hoe het (nog) beter kan, je laat je horen en komt met verbetervoorstellen.

Dacht je dat we er al waren? Dan heb je het mis. Je pakt ook andere administratieve werkzaamheden op zoals ondersteunen bij de maandafsluiting, het voorbereiden en indienen van de BTW-aangiftes, het inboeken en beheren van de vaste activa module in SAP en het maandelijks afstemmen van debiteuren en crediteuren posities binnen DEKRA wereldwijd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Salaris Administratie, Industrie/Techniek, Gelderland, Financieel Medewerker