Internal Auditor

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Internal Auditor

 

Durf jij constateringen en aanbevelingen te doen aan ons RvC, bestuur en management? 
En krijg je energie van het onderzoeken van interne afspraken en processen? 

 

Maak het verschil en word onze nieuwe 
InternalAuditor  
36 uur per week (4 x 9 is een optie) 
€ 4.625,- tot € 5.764,- bruto per maand 

 

Ben je controller met weinig audit-ervaring maar heb je daar wel affiniteit mee en wil je daarover meer leren? Reageer dan ook! Wij stimuleren graag jouw persoonlijke ontwikkeling om door te groeien naar auditor.

 

Wat ga je doen?

Als Internal Auditor bij Vidomes krijg je een veelzijdige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Zo ga je aan de slag met belangrijke thema’s zoals risicomanagement en auditing. Met jouw werk maak je het verschil, want je helpt collega’s om hun werk nóg efficiënter en effectiever te maken. Je helpt bij het slim realiseren van onze doelen. Dat doe je door kritisch te beoordelen of de processen optimaal bijdragen aan Vidomes haar strategische visie. In deze functie bouw je samen met alle afdelingen aan een mooi en sterk Vidomes.

 

Naast je werkzaamheden als auditor zul je namelijk ook werkzaamheden als controller op je nemen. Je zult voor 60% van je tijd werkzaamheden op het gebied van audit uitvoeren en 40% van je tijd op control gebied werkzaam zijn. Lekker divers en een mooie afwisseling! 

 

Als Auditor zul je audits en quick scans uitvoeren op basis van risicoanalyses, gericht op assurance en continu verbeteren. Je onderzoekt of Vidomes zich ook aan haar eigen afspraken en processen houdt. Je geeft op basis van je bevindingen adviezen om de organisatie weer een stap verder te brengen (continue verbeteren). Verder draag je direct bij aan de inrichting en het functioneren van het risicomanagement en ben je verantwoordelijk voor de financiële beoordeling en monitoren van bijvoorbeeld de contractpartners van Vidomes.

 

Wie ben jij?  

Jij weet doelen en prioriteiten te bepalen en bereikt deze ook. Je wilt in je werk vooral jezelf kunnen zijn en je persoonlijk ontwikkelen. Dit betekent dat je goed kunt reflecteren op je eigen functioneren en openstaat voor feedback en feedforward.  

Verder ben je:

 • Een verbinder: je bent oprecht geïnteresseerd in je collega’s en kunt goed luisteren. Ook ben je in staat om op verschillende niveaus samen te werken en creëer je draagvlak voor jouw werk.
 • Respectvol kritisch: via opbouwende feedback help je collega’s en de organisatie om te verbeteren waarbij je oog hebt voor de nodige organisatiesensitiviteit. 
 • Communicatief sterk en daadkrachtig: je bent een goede gesprekspartner voor het bestuur, management en de Raad van Commissarissen en weet een boodschap helder over te brengen. 
 • Zelfstandig: je voert de regie over je eigen werkzaamheden.   
 • Digitaal vaardig: je bent goed in data-analyses en hebt affiniteit met digitale tools en technieken.
 • Hbo-geschoold: in de studierichtingen Financiën, Accountancy of Bedrijfskunde.  
 • Leergierig en op zoek naar een volgende stap in je carrière!  

Met wie ga je nauw samenwerken? 

Je wordt onderdeel worden van een klein professioneel en leuk team dat onafhankelijke opereert onder de directe leiding van ons bestuur. Je rapporteert aan de concern controller.

 

Waar kom je te werken?
In ons moderne hoofdkantoor in Delft langs de A13 op het bedrijventerrein Ypenburgse Poort. Ons kantoor van 3 verdiepingen is grotendeels als kantoortuin ingericht zodat er tussen de werkzaamheden door ook ruimte is voor gezelligheid. Wil je een keertje geconcentreerd werken? Duik dan een stilteruimte in voor meer privacy. En heb je tijdens je werkdag een moment voor jezelf nodig? Geen probleem, in onze relaxruimte ben je zo weer zen. In de lunchpauze kun je, tijdens een wandeling met collega’s, je broodje eten in het ‘Vidobos’ dat tegenover ons kantoor ligt. Smeer je liever niet je eigen brood? Maak dan gebruik van de catering in ons bistrorestaurant. Hybride werken met flexibele werktijden is bij ons de norm. Dit betekent dat je wekelijks best één of twee dagen thuis mag werken. Kom je met de (elektrische) fiets? Dan is er achter ons pand een ruime overdekte stalling met een aantal oplaadpunten. Kom je met de auto? Dan parkeer je deze gratis op ons eigen terrein (waar ook laadpalen staan) of het terrein van onze buren. Kom je met de trein? Maak dan gebruik van onze leenfietsen of rijd in 15 minuten op een OV-fiets naar ons kantoor.
 

Wie zijn wij?
Wij zijn een ondernemende woningcorporatie in de regio Haaglanden. Wij richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Wij beheren en verhuren ongeveer 18.000 woningen. Onze vier klantwaarden persoonlijk, samen, betrouwbaar en dichtbij staan centraal in alles wat we doen voor onze klant.
 

Wat kun je van ons verwachten?
We willen de beste werkgever voor je zijn. We dagen je uit om met creativiteit, ideeën en ondernemerschap een bijdrage te leveren aan een betere woonomgeving voor onze huurders. Samenwerken binnen een open cultuur met een goede balans tussen zakelijkheid en onze maatschappelijke rol. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief, zorgen voor een prettige werkomgeving en een fijne balans tussen werk en privé. Gelijkwaardigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal. En heel eerlijk, soms gaat er weleens wat mis. Daar leren we van en daardoor worden we als organisatie telkens een stukje beter.

 

Wat bieden we je? 

 • Een salaris tussen de € 4.265,- tot € 5.765,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur), conform schaal K van de cao Woondiensten. 
 • 8% vakantiegeld en een ruime verlofspaarregeling. 
 • Een jaarcontract van maximaal 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband (4x9 uur werken is een optie). 
 • Een goed pensioen bij SPW en je valt onder de cao Woondiensten. 
 • Individueel keuze budget van € 250,- per jaar om jouw vitaliteit te stimuleren. Dit budget mag je ruim besteden, bijvoorbeeld aan nieuwe sportkleding, je sportabonnement, een saunabezoek, massage, bodyscan, etc.  
 • Een aantrekkelijk ‘cafetariasysteem’ waarmee je jouw persoonlijke arbeidsvoorwaarden kunt kiezen. Denk aan extra verlofdagen kopen of een hoger inkomen door je bovenwettelijke vakantie-uren uit te laten betalen.   
 • Een persoonlijk loopbaanbudget van € 900,- per jaar dat je kunt inzetten om je competenties, talenten en werkgeluk te vergroten. Je kunt dit loopbaanbudget sparen tot een maximum van € 4500,-.  

 

Ben jij de InternalAuditor die wij zoeken? 
Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie. Vertel ons waarom deze functie bij jou past en hoe je deze succesvol wilt oppakken. Stuur je sollicitatie vóór 22 augustus via onze sollicitatiepagina. Wie weet ontmoeten we elkaar snel!  
 

Meer weten over deze functie? 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karin Dietvorst, Concern Controller binnen Vidomes op 06 18 52 65 23. Op vidomes.nl vind je nog meer informatie over onze organisatie en wat we allemaal doen.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. 

 

Acquisitie stellen we niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Auditor, Zuid-Holland, ICT/Communicatie/Media, Controller