Manager Finance & Control

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Vanwege het vertrek van onze huidige collega zijn wij op zoek naar een:

 

Manager Finance & Control

0,6 FTE, standplaats Tilburg

 

Over MannaertsAppels Advocaten

MannaertsAppels Advocaten is een gerenommeerd, middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Tilburg en Breda. Het kantoor met 40 medewerkers - waarvan 25 advocaten - levert maatwerk oplossingen voor juridische vraagstukken van, en hoogwaardig advies aan, middelgrote en grote ondernemingen, non profit organisaties en DGA’s, die onder meer actief zijn binnen de sectoren Vastgoed & Bouw, Handel, Financiële & Zakelijke dienstverlening, Holding & Beheer, Onderwijs en Zorg.

 

De functie

Als Manager Finance & Control draag je zorg voor een goede financiële rapportage en analyseer jij maandelijks de cijfers van MannaertsAppels Advocaten. Op basis van jouw input zijn het dagelijks bestuur en de partners in staat om de juiste beslissingen nemen.

 

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Je zet financiële data om in relevante stuurinformatie en je bent ervaren met het managen van administratieve processen.
 • Je komt proactief met verbetervoorstellen op het gebied van Finance en speelt een actieve rol in de uitwerking van deze voorstellen.
 • Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het opstellen van analyses ten behoeve van de budgetten, liquiditeitsprognoses en de maand-, kwartaal-, en halfjaarrapportages;
 • Je hebt een voortrekkersrol bij het opstellen van de jaarrekening en de begroting;
 • Je bent verantwoordelijk voor de salarisadministratie, pensioen en werknemersverzekeringen;
 • Je bent gesprekspartner voor externe partijen zoals accountant, banken en overige (controlerende) instanties.
 • Je geeft direct leiding aan 1 medewerker op de afdeling 
 • Je rapporteert aan de Kantoordirecteur en je bent voor zowel het dagelijks bestuur als de  partners de sparringpartner op financieel en administratief gebied.

 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding met een bedrijfseconomische specialisatie;
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, ervaring in de advocatuur is hierbij een pré;
 • Je beschikt over up-to-date vakkennis op het gebied van finance & control;
 • Je kan flexibel inspelen op veranderende omstandigheden/prioriteiten;
 • Je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid en overtuigingskracht, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Ons aanbod

Bij deze functie behoren uiteraard een prima salaris (tussen €5.092 en €7.665 bruto per maand, e.e.a. afhankelijk van omvang dienstverband, kennis en ervaring) en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 27 vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding). Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast organiseren we jaarlijks gezamenlijke activiteiten zoals een zomer-BBQ en meerdere kantooruitjes. Tenslotte sluiten we de week graag af met een gezellige kantoorborrel.

 

Ben jij enthousiast?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en CV naar Peter van Dijk (Kantoordirecteur) via onze sollicitatiepagina. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je ook contact met hem opnemen via 013-5838202 of via p.vandijk@mannaertsappels.nl.

 

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Bedrijfseconomie, Financieel Manager, Financieel Management, Manager Finance, Control


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Juridisch, Noord-Brabant, Financieel Manager