Accountant

BEDRIJFSPROFIEL

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale MKB. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is informeel, maar professioneel. Iedereen staat met 2 voeten op de grond, stropdassen worden niet gedragen, maar iedereen heeft een professionele, zakelijke uitstraling. Het kantoor heeft een platte organisatiestructuur. Iedereen heeft korte lijnen met de klanten en dat merk je in de bedrijfscultuur. Voor het kantoor in Noord Limburg zijn zij op zoek naar een tekeningsbevoegd Accountant.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als Accountant krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen klantenportefeuille, waarvoor jij tekeningsbevoegd wordt. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor je klanten en vormt het eerste aanspreekpunt voor hen. Klanten bevinden zich in diverse branches, maar zijn allemaal MKB-ondernemingen. Je geeft leiding aan een team van minder ervaren (assistent) accountants die je ondersteunen in de uitvoering van de werkzaamheden. Zelf blijf je deels betrokken bij het samenstellen van de meest complexe jaarrekeningen, maar de nadruk ligt op het coachen en aansturen van (assistent) accountants. Zowel op persoonlijke ontwikkeling als vaktechnische kennis bied jij ondersteuning. 

FUNCTIE EISEN

Heb je je AA- danwel RA-titel en ervaring als tekeningsbevoegd Accountant voor MKB-klanten? En sta je open voor een traject om als partner toe te treden bij een kantoor in het middensegment? Dan nodigen ze je graag uit voor een gesprek.

WAT KRIJG JE

Ze zijn middelgroot, waardoor ze de ontwikkelingen in de branche kunnen volgen en een brede dienstverlening kunnen bieden, en ze werken met een platte organisatiestructuur. Dat betekent veel vrijheid in je functie, direct contact met je klanten en de mogelijkheid om ook echt veranderingen door te voeren in de organisatie.Het salaris ligt tussen de € 4.800,00 en € 6.000,00, je krijgt een leaseauto, vakantiegeld en een pensioenregeling. 

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant AA, HBO+, € 5.000 - € 7.000, > 10 jaar, Financiele Administratie, Limburg