Assistent Financial Controller

Wie zijn wij?

De Spliethoff Groep, met ons kantoor in Amsterdam als hoofdvestiging, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring.

Onze medewerkers, werkzaam op onze kantoren over de hele wereld, aan boord van onze schepen en in de havens zorgen ervoor dat we aan de hoogste eisen voldoen. Door deze expertise zijn wij in staat onze klanten service op maat te bieden, of het nu gaat om het maken van een optimaal stuwplan, supervisie bij het laden en lossen of complexe ladingoperaties.


Wat ga je bij ons doen?

Als Assistent Financial Controller heb je een ondersteunende en uitvoerende rol in de financiële processen en rapportages binnen de Spliethoff Group. Je bent medeverantwoordelijk voor de verwerking van de administratie van een aantal bedrijfsonderdelen en de vennotenadministratie. Daarnaast draag je je steentje bij aan het gehele proces omtrent de jaarrekeningen / consolidatie. Je hebt tevens een belangrijk aandeel in het financiële deel van het automatiseringsbeleid.

Als Assistent Financial Controller werk je nauw samen met de Financial Controllers. Je taken bestaan onder andere uit het verrichten van boekhoudkundige werkzaamheden voor een aantal bedrijfsonderdelen en de vennotenadministratie; periodieke afsluitingen conform de vastgestelde richtlijnen en procedures, maken van financiële rapportages en het leveren van een bijdrage het automatiseringsbeleid.

Herken jij je hierin?

  • je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • je beschikt over een afgeronde financiële opleiding richting accountancy;
  • kennis van Twinfield/Visma en Power BI is een pré;
  • je bent gestructureerd, procesgericht, kritisch en leergierig;
  • je bent een echte team-player en kunt goed samenwerken;
  • je bent communicatief vaardig en beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met scheepvaart is een pré.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer, een interessante, uitdagende en zelfstandige functie binnen een open en positieve bedrijfscultuur met doorgroei mogelijkheden.

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, hr@spliethoff.com.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Michel Grethe via telefoonnummer 020-4488 578.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Controller, Assistent Finance Manager, Controlling, Financiele Administratie, Randstad, Noord-Holland, Transport/Logistiek/Opslag