Assistent controller

BEDRIJFSPROFIEL

Dit kantoor telt meerdere regionale vestigingen, die relatief kleinschalig zijn. Daarentegen zijn zij groot genoeg om gespecialiseerde functies te bieden. Je kunt je als belastingadviseur bijvoorbeeld volledig op internationale klanten richten en als assistent accountant volledig op controlewerkzaamheden. Zij maken onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en kunnen daardoor grote stappen zetten op het gebied van personeelsbeleid, automatisering, vaktechniek etc. Zij proberen de diversiteit van de grootste kantoren te combineren met kleinere, informele vestigingen. De cultuur is dan ook heel laagdrempelig en iedere vestiging is anders. Dit kantoor is ter uitbreiding op zoek naar een assistent controller voor verschillende klanten.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als assistent controller word jij ingezet bij verschillende klanten van het kantoor. Je gaat naar verschillende bedrijven, grotendeels gevestigd in regio Zuid-Oost Brabant, en beoordeelt de administraties. Je richt deze (opnieuw) in en optimaliseert het proces. Je zorgt ervoor dat alle aansluitingen soepel lopen en dat alle koppelingen met bijvoorbeeld de bank, de salarisadministratie etc. goed geregeld zijn. Wanneer de administraties goed lopen, ga je tussentijdse cijfers en rapportages aan de administratie koppelen, waardoor je klanten volledig op de hoogte zijn van de stand van zaken. Als assistent controller werk je samen met (assistent) accountants en ben je heel veel in contact met je klanten. 

FUNCTIE EISEN

  • minimaal een afgeronde opleiding MBO Administrateur of HBO Bedrijfseconomie / Accountancy
  • ervaring met het boeken, inrichten of optimaliseren van administraties 
  • goede communicatieve vaardigheden

WAT KRIJG JE

  • een salaris tussen de € 2.500,00 en € 3.400,00
  • 29 vakantiedagen
  • opleidingsbudget en tijd voor eventuele studie
  • thuiswerkmogelijkheden
  • goede werk/privé balans
  • goede pensioenregeling

CONTACT INFORMATIE

Heb je interesse in de functie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant