Credit Controller UK a.i.

Wat je kunt verwachten
Voor een innovatieve, ambitieuze en vooruitstrevende speler in de internationale textielbranche, zijn wij op zoek naar een Credit Controller UK op interim basis.

Werklocatie: Op de grens tussen Utrecht en Gelderland  
Verantwoordelijk voor het beheer van de eigen internationale debiteurenportefeuille betekent ervoor zorgen dat de debiteuren tijdig betalen. Dat doe je door dagelijks te bellen met de debiteuren ivm achterstallige betalingen en het betaalgedrag de goede kant op te duwen, maar ook door voortijdig dispuutzaken te signaleren en op te (laten) lossen. Veel contact met Customer Service en Finance, uiteraard ook Sales, Logistiek en overige buitenlandse vestigingen. Eventueel bezoek je je cliënten / collega’s in het buitenland, als dat gewenst is. In samenspraak met je manager beoordeel je kredietlimieten van bestaande – en nieuwe debiteuren op basis van financiële cijfers, betaalgedrag, externe limiet(adviezen).

Dit moet je allemaal kunnen

  • Enkele jaren werkervaring als Credit Controller, beheer van internationale portefeuille(s)

  • Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels

  • Bij voorkeur 40 uur fulltime beschikbaar

Wat krijg je er voor terug?
Op projectbasis een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- bruto, op basis van 36 uur of een nader overeen te komen tarief op zelfstandige basis. Vierdaagse werkweek is een mogelijkheid.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, MBO, Controlling, Financiele dienstverlening, Crediteuren Administratie, Utrecht, Credit Controller, Gelderland