Credit Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functieomschrijving
Voor een aanzienlijke speler in de bank – en verzekeringssector gaan wij op zoek naar een Debiteurenbeheerder.

Deze organisatie verzorgt het risicobeheer op maat voor haar (B2B) cliënten. Om ervoor te zorgen dat de betaling voor geleverde diensten correct en tijdig worden voldaan, beheert ons debiteurenteam de verschillende debiteurenportefeuilles. Dit omvat oa de volgende werkzaamheden:

  • Bewaken van de openstaande posten en schakelen bij (as) betaalachterstanden
  • Behandelen van de inkomende mails & telefoontjes van de cliënten mbt debiteurenzaken             
  • Oplossen van dispuutzaken; Intern en extern overleg om ervoor te zorgen dat de factuur betaalbaar kan worden gesteld
  • Deelname teamdagstart om te bepalen waar de prioriteiten liggen van dat moment, aan de slag met de eigen debiteurenportefeuille en / of helpen in de portefeuille van je collega

Zij zijn een zeer klantgerichte organisatie. Dat uit zich in onze dienstverlening dat zij geheel op maat service kunnen bieden. De daarbij behorende ‘tone of voice’ en handelswijze zal je terugvinden in uitvoering van het debiteurenproces. De werkzaamheden zijn momenteel nog behoorlijk administratief. Zij streven ernaar om dit de komende periode (verwachting binnen een jaar) om te zetten naar een meer ‘credit control’ – invulling, waarbij de nadruk zal liggen op telefonisch contact met de cliënten.

De ideale kandidaat

  • Werkervaring als Debiteurenbeheerder, Credit Controller, Incassomedewerker of vergelijkbare positie
  • Communicatief sterk (aan de telefoon)

Mis je de ervaring zoals gevraagd, maar ben je ervan overtuigd dat je dit ook kunt, dan is het raadzaam om toch te solliciteren. We staan open voor meer en bekijken graag de mogelijkheden.

Wij bieden
Een 32 – 40 uur positie met uitzicht op vast dienstverband, werkend in een team van debiteurenbeheerders en werkend aan je eigen klantenportefeuille. De zaken zijn bij ons goed geregeld; Zowel je werkplek, de arbeidsvoorwaarden als de aandacht voor de medewerkers onderling.
Salaris € 2500 - € 3200 euro bruto per maand I 13e maand I variabele bedrijfsbonus I 29 + 2 verlofdagen I 100% betaalde zorgverzekering I zeer gunstige pensioenregeling I thuiswerkfaciliteiten (stoel, bureau, laptop) I Personeelskorting I Ad hoc extra verwennerij hier en daar voor het personeel, gewoon omdat het kan.

Werklocatie is Amstelveen (deels vanuit huis werken is bespreekbaar). Lijkt het je wat? Dan is je sollicitatie meer dan welkom! Misschien eerst nog meer weten? Ook prima. Mail dan de recruiter met je vragen: peter@careercontrol.nl.
Zien wij ook voldoende mogelijkheden, nemen we binnen 3 dagen contact met je op.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Actuariaat, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Controller, Credit Controller, Noord-Holland