Medewerker Financiële Administratie

" Als je graag met cijfers wilt werken en je dit nauwkeurig kunt doen, en je het uitdagend vindt dat je op verschillende denkniveaus werkzaamheden uitvoert, dan is dit een baan voor jou." Wij hebben voor onze vestiging in Amstelveen een vacature voor de functie:

Medewerker Financiële Administratie
Amstelveen, 32-40 uur

Bekijk de visuele vacature hier:
https://www.spielwork.com/altera-vastgoed/medewerker-financiele-administratie-2/

Wat ga je doen als Medewerker Financiële Administratie:
Als Medewerker Financiële Administratie bij Altera Vastgoed ben je verantwoordelijk voor een correcte, volledige en tijdige verwerking van de financiële gegevens. Je houdt je bezig met de grootboek-, bank- en crediteurenadministratie, boekt facturen en zorgt voor een correcte naleving van diverse financiële administratieve processen binnen de organisatie.

Daarnaast houd je je bezig met de controle van externe Vastgoedbeheerders. De externe vastgoedbeheerders verzorgen de administratie met betrekking tot woning - en winkelobjecten. Dit betreft de inning van huren en betaling van exploitie- en servicekosten. Eens per maand rapporteren zij en komt de volledige administratie van alle acht de beheerders binnen, die jij verwerkt. Je controleert of alle posten sluiten en signaleert fouten in (tussen)rekeningen.

Je gaat ook een rol spelen in nieuwe automatiseringsprojecten, bijvoorbeeld robotisering. Je neemt deel in werkgroepen, denkt mee over hoe de systemen ingericht moeten worden en houd je bezig met de medeontwikkeling van de platformen.

Samen met het Hoofd Administratie en drie Administratief Medewerkers vorm je de afdeling Administratie. Jullie hebben nauw contact en stemmen dagelijks de lopende zaken af. Ook komen jullie eens per maand bij elkaar om samen de maandafsluiting te verzorgen.

Jouw werk als Medewerker Financiële Administratie bestaat uit:
50% Crediteuren- en grootboekadministratie
20% Externe vastgoedbeheerders controleren
20% Onverwachte werkzaamheden
10% Uitzoekklussen

Voorbeeld uit de praktijk:
" Een externe Vastgoedbeheerder boekt bedragen op een rekening, maar weet niet meer naar welke partij de factuur gestuurd moet worden. Hoe los je dit op?"

Wat doe je dan?:
In dit geval heeft de Technisch Beheerder het geld op een tussenrekening geplaatst, terwijl er geen nader dossier is aangemaakt. Dit bedrag staat er een jaar later nog, en ondertussen is er vergeten naar welke partij de factuur gestuurd moet worden. In dat geval bel je de desbetreffende Vastgoedbeheerder op om navraag te doen. Ook probeer je dit soort gevallen voortaan te voorkomen door deze ‘zwevende’ bedragen goed bij te houden.

Op een leuke dag:
"Op een leuke werkdag heb je veel afwisseling in je taken. Ook woon je een werkgroep bij over de automatisering van processen".

Op een minder leuke dag:
"Op een mindere werkdag ben je bezig met een langdradige klus. Er moeten nog honderd facturen in het systeem gezet worden voor morgen, dus dan is je dag wat eentonig."

Werken bij Altera Vastgoed
Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de woning- en winkelsector. Verantwoord beleggen vindt Altera belangrijk en moet goed zijn voor belegger, huurder, maatschappij en milieu. Onze samenwerking met gemeenten, corporaties en zakelijke partners maakt meer mogelijk en creëert beter duurzamer vastgoed. Institutionele beleggers kunnen via onze fondsen in Nederlands vastgoed beleggen, wat op een transparante en goed gespreide manier verloopt. Altera is een hechte organisatie waar professionaliteit, kwaliteit en collegiale samenwerking belangrijk zijn. De bedrijfscultuur komt overeen met de kernwaarden: helder – doordacht – innovatief – betrokken – integer – daadkrachtig. Je komt terecht in een werkomgeving waar iedereen zijn of haar vaardigheden verder kan ontwikkelen, zonder de klant uit het oog te verliezen. Wanneer je enthousiast bent over Altera Vastgoed en solliciteert, volg je vervolgens onderstaande stappen in het proces: Selectie C.V. en motivatie Interview Manager en HR Interview met collega en directielid Kennismaking teamleden Arbeidsvoorwaardenvoorstel Contract, pre-employment screening Start bij Altera Vastgoed

Wat wij van je vragen als Medewerker Financiële Administratie:

 • Afgeronde hbo-opleiding richting financieel, administratief of soortgelijk
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van computersoftware (Excel en bij voorkeur Exact/Syngery en/of Power BI)
 • Cijfermatig inzicht, administratief sterk en boekhoudkundig onderlegd
 • Efficiënt en nauwkeurig kunnen werken
 • Zelfstandig maar ook teamgericht kunnen werken
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Wat krijg je Medewerker Financiële Administratie:

 • €3.000 - €3.500 bruto p/m, afhankelijk van opleiding en ervaring (o.b.v. 40 uur)
 • Vaste compensatie, ziektekostentegemoetkoming, onkostenvergoeding, budget voor goede thuiswerkplek
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 24 vakantiedagen (+ 6 extra vakantiedagen, waarvan maximaal 3 aangewezen door directie) + mogelijkheden om verlofuren te (ver)kopen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden; ruim trainingsaanbod via Goodhabitz
 • Altera heeft het “World-class Workplace!”-keurmerk: dit geeft aan dat medewerkers graag bij Altera werken
 • Laptop, iPhone en bijdrage ziektekostenverzekering
 • Thuiswerkmogelijkheden en -budget

Groeipad:
Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen Altera. We kijken niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn. Er worden organisatiebreed opleidingen aangeboden, bijvoorbeeld in het kader van verdere digitalisering of klantgerichtheid. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan online trainingen van Goodhabitz waarmee je in eigen tempo op een tijd die het jou uitkomt aan de slag kunt gaan. En als derde optie is er budget voor individuele opleidingen op maat, dat kan voor upskilling, reskilling of het opdoen van extra kennis. Zie jij iets wat jij kunt gebruiken aan training of opleiding, go for it!

Solliciteren:   
Ben je geïnteresseerd om als Medewerker Financiële Administratie bij ons te komen werken, solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.   

Acquisitie na aanleiding van deze vacature is niet wenselijk  

Trefwoorden: Vastgoed, Financiele Administratie, Exact, Syngery, Power BI, Boekhouden, Excel, Crediteuren- en grootboekadministratie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Crediteuren Administratie, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker