Projectadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Waar zou ons land zijn zonder mbo’ers? Het mbo is Mega Belangrijk Onderwijs en daar willen we bij de MBO  Raad graag aan bijdragen!
Ter aanvulling van het financiële team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kundige: Projectadministrateur, voor minimaal 32 uur per week (0,8 fte).

Bij de MBO Raad zijn een aantal (vaak meerjarige) projecten belegd. Deze projecten worden extern gefinancierd, meestal door een ministerie, en geven een extra impuls aan een beleidsthema dat actueel is. 
De stafafdeling Financiën & Control draagt zorg voor de verwerking van financiële stromen, gegevens en
een correcte administratieve verwerking. De verantwoording van de diverse projecten maakt hier een groot onderdeel van uit.

Wat ga je doen?

In deze functie draag je bij aan de verwerking van gegevens in de financiële administratie, projectadministraties en subadministraties.

  • Je zorgt voor een correcte financiële administratie. Deze is tijdig, volledig en juist gevoerd op basis van de in- en externe regels en geldende bedrijfsprocessen. Je draagt verder zorg voor de offerteregistratie, de urenverantwoordingen en facturering.
  • Je draagt bij aan de administraties van projecten, platforms en bedrijfstakgroepen en zorgt voor een tijdige en correcte opzet, inrichting en beheer zodat informatie op tijd en accuraat wordt vastgelegd.
  • Je zorgt voor de aansluiting van subadministraties op het grootboek. Dit doe je door het opstellen van financiële rapportages en verwerking en controle van boekingen zodat de verslaglegging en de verantwoording van projectresultaten in de juiste verantwoordingsvorm tijdig en correct plaats kan vinden.
  • Je beoordeelt subsidietoekenningen en verwerkt en verantwoord de subsidies aan de subsidieverstrekker.
  • Je bent creatief als het gaat om het vinden van oplossingen bij onverwachte problemen, je legt verbanden die niet eerder gezien zijn en denkt graag mee over beter en slimmer werken.
  • Vanwege de kleinschaligheid van de financiële afdeling zal tevens een bijdrage worden verwacht aan andere werkzaamheden op de afdeling.

Wat waarderen wij aan jou?

  • Je hebt een mbo+ werk- en denkhouding en bij voorkeur een opleiding richting financieel medewerker.
  • Je bent op de hoogte van financiële wet- en regelgeving.
  • Extra enthousiast worden we als je kennis- en ervaring hebt van Afas en Excel.
  • Je hebt ervaring met het werken in een projectomgeving en kan zelfstandig een projectadministratie kan voeren.

Wat bieden wij?

Het salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, bedraagt op fulltime basis minimaal € 2.996,00 en maximaal € 4.329,00 bruto per maand (schaal 9). Je komt te werken in een ervaren en professioneel team. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. We bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen ontwikkeling en loopbaan te werken vanuit de principes en mogelijkheden van een (ca. 130 medewerkers) professionele organisatie. Wij werken in hybride vorm, wat betekent dat je in overleg zowel op kantoor als op een andere plek of thuis kan werken.\

Meer informatie en solliciteren

Ben je nieuwsgierig naar deze vacature? Bel of mail met Gerard van Keeken, Hoofd financiën en ICT, via 06 – 86 87 26 86 of per e-mail: g.vankeeken@mboraad.nl
Je kunt jouw sollicitatie, bij voorkeur via een uitgebreid cv en een bondige motivatiebrief, per e-mail sturen naar hrm@mboraad.nl.

Uiterste reactietermijn is maandag 13 september 2022.

Gaat jouw hart sneller kloppen na het lezen van deze vacature?

Ga naar onze website voor meer informatie over onze organisatie!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker