Relatiebeheerder/Teamleider Accountancy

Jouw uitdaging
Kan de klant blind op jou vertrouwen? De samenwerking die BDO met haar klanten heeft, is gebaseerd op een lange termijn relatie waarbij vertrouwen en heldere communicatie de belangrijkste pijlers zijn. De Relatiebeheerder speelt hierin als Vertrouwd Adviseur een belangrijke rol door continu met de klant in contact te staan en precies te weten welke vraagstukken er spelen. Door jouw brede financiële kennis en allround ervaring ben jij goed in staat de koppeling te maken tussen de financiële en organisatorische vraagstukken van de klant en de dienstverlening van BDO. Naast het beheren van bestaande klanten ga jij actief op zoek naar nieuwe klanten in de regio. Hierbij bezoek jij regelmatig netwerkevents en ben je nauw betrokken bij het verenigingsleven in de regio. Concreet houd jij je bezig met:

 • Het actief opbouwen van een vertrouwensrelatie met lokale ondernemers;
 • Het in kaart brengen van de (financiële) vraagstukken bij (potentiële) klanten en als ‘klant regisseur’ bepaal jij welke specialist van BDO hierbij het beste kan adviseren;
 • Een duidelijk overzicht houden over de werkzaamheden die worden uitgevoerd en bent medeverantwoordelijk voor de algehele klanttevredenheid.

De werkomgeving
Je maakt onderdeel uit van de Accountancy en Bedrijfsadvies (A&B) praktijk in regio Noordoost (kantoren Apeldoorn, Arnhem, Hengelo en Groningen). Jouw standplaats wordt kantoor Apeldoorn en vanuit daar bedien je voornamelijk klanten in het MKB uit de regio Apeldoorn, Zwolle en omstreken. Hierbij kan je denken aan retailers, bouwbedrijven en transporteurs maar ook aan non-profit organisaties. Je zult actief samenwerken met o.a. Danielle Frijstein en Peter de Gooijer.

Dit ben jij
Om deze functie goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat jij woonachtig bent in Apeldoorn, Zwolle of een aangrenzende gemeente en reeds een (professioneel) netwerk hebt in deze regio. Jij hebt meerdere jaren ervaring in zakelijk klantcontact en hebt hierbij een grote gun factor. Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde relevante post-hbo opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in de accountancy;
 • Commercieel inzicht en goede (contactuele) overtuigende eigenschappen;
 • Een ondernemende teamgeest die nieuwsgierig is, lef toont en risico’s durft te nemen.

Dit bieden wij
Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, eventuele studie en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Mobiliteitsbudget;
 • Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;
 • Vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;
 • Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis/Achmea.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort. Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar erbij te kopen.

Interesse?
Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden? Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Mirjam Steuten (Senior Corporate Recruiter). Je kunt Mirjam bereiken via Mirjam.Steuten@bdo.nl040 - 368 94 80  of stuur een whatsappbericht.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Actuariaat, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Gelderland