Incassomedewerkers - Starters

Taakomschrijving
Omdat we razendsnel (blijven) groeien, gaan we een tweede incasso – team opzetten! En daarom gaan wij op zoek naar Incassomedewerker(s) – Starters.
 

  • Telefonisch contact leggen met particuliere – en zakelijke (B2C / B2B) cliënten om betaalafspraken te maken;
  • Vastleggen van de gemaakte betaalafspraken in het incasso/debiteurendossier;
  • Afwijkende zaken mbt de levering, facturatie, geleverde service noteren en aanleveren bij de betrokkenen / opdrachtgevers voor verdere opvolging.

Ervaring is niet nodig, wij hebben alles in huis om je het vak helemaal eigen te laten maken.

Je start op het ‘debiteurentraject’; Veel basistelefoontjes om betaalafspraken te maken, communiceren met klantbehoud, ruggenspraak houden met de opdrachtgevers. Gaat dat top en bevalt het je goed, kun je verder ontwikkelen richting het ‘incassotraject’; Dossieropbouw, traceren van contactgegevens & relevante juridisch waardevolle documentatie, tevens contact met deurwaarders, schuldhulpverlenende instanties, adviseren van de opdrachtgevers etc.

En wie hebben we daarvoor nodig?

  • Je Nederlandse taalvaardigheden zowel mondeling als schriftelijk zijn uitstekend;
  • Zin om er wat moois van te gaan maken met het team, enthousiast, sociaal en hulpvaardig voor je collega’s. Kortom, een gezonde motivatie!

Wij bieden

 

  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband (na zeven maanden);
  • Parttime of fulltime is allemaal mogelijk, ook in combinatie met deels thuiswerken mogelijk (werktijden zijn reguliere kantoortijden op doordeweekse dagen). De invulling kunnen we vrijwel geheel op maat maken voor je;
  • Salaris € 2500 bruto pm obv fulltime I Dertig vakantiedagen per jaar I 8% vakantiegeld;
  • Eenmaal in vaste dienst ook nog een 13e maand, 100% pensioenregeling van de werkgever, jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Werken met een welwillend en behulpzaam team. De onderlinge communicatie is informeel, de leidinggevende stijl coachend en op de mens gericht. Er lopen zo’n veertig collega’s rond in alle soorten en maten, van starters tot en met zeer ervaren professionals.

Meer weten? Mail de recruiter: peter@careercontrol.nl. Weet je genoeg en wil je solliciteren, je CV is van harte welkom!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, MBO, Betalingen, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker